MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

22:00 «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13: Καλοκαίρι, και ο μικρός Άγγελος βλέπει φανατικά «Μάχη» στην τηλεόραση και συμμετέχει με τους φίλους του στη «Μάχη της Ακτής», υπό την ηγεσία του κυρ Νίκου. Η Ελπίδα διεκδικεί το δικαίωμά της να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο να γίνει αεροσυνοδός, ενώ η Πελαγία παρασύρει την Ερμιόνη σ’ ένα μπάνιο στη θάλασσα, που θα τη φέρει, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπη με τα «πρέπει» και τα «θέλω». Στο σπίτι, η αδυναμία να αναμετρηθούν με το γυναικείο φύλο αποδεικνύεται το κληρονομικό χάρισμα των αρσενικών Αντωνόπουλων. Έτσι, ο Αντώνης, πνίγει στο ποτό τη θλίψη για τον χωρισμό με τη Μάρθα, ενώ η Μαίρη περιμένει σπίτι, όλο νεύρα, τον Στέλιο, που τα πίνει με τον Παπαδόπουλο.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 52: Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών, όμως ο Μελέτης δεν δείχνει σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καυγά ενώ την επόμενη μέρα η Δρόσω ενημερώνεται απ’ τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση. Ο Κυριάκος παρά τις προσπάθειες δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Μπάμπη ενώ ο Τόλλιας θέλει να επανορθώσει στη σχέση του με τον Άγγελο.

Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συγκρούονται καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται αυτήν την επιστροφή. Κι ενώ στο σπίτι των Σεβαστών είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, μια μεγάλη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 34: Η Βαρβάρα είναι η νέα πρόεδρος του Πλατάνου και το χωριό αναστατώνεται για τα καλά! Ο Παρασκευάς συνειδητοποιεί πως έχασε τις εκλογές εξαιτίας της ψήφου που δεν πρόλαβε να ρίξει η Φιλιώ και οι δυο τους καβγαδίζουν τόσο έντονα, που η Φιλιώ φεύγει από το σπίτι. Στο τραπέζι που κάνει η Βαρβάρα για να γιορτάσει τη νίκη, όλοι συνειδητοποιούν πως έχει πάρει πολύ σοβαρά τον νέο της ρόλο ενώ, την ίδια στιγμή, η Φιλιώ βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό της Μάρμως. Ο Παρασκευάς πάει να σκάσει για το φευγιό της Φιλιώς, όταν νιώθει την καρδιά του να τον εγκαταλείπει. Ανήσυχοι με τη στάση της Βαρβάρας, ο Κανέλλος με τον παπα-Αντρέα αποφασίζουν να κρυφακούσουν την κουβέντα της με τον Ηλία και μια μεγάλη αποκάλυψη τους περιμένει.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 51:  Η Λήδα είναι πολύ μπερδεμένη. Δεν ξέρει αν μπορεί πραγματικά να ξεχάσει τον Φίλιππο, ώστε να προχωρήσει την σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος, προσπαθώντας να σώσει τη νέα του εταιρεία, ζητάει από την Αλίκη κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Εκείνη φοβάται πως ο Φίλιππος θα καταστραφεί οικονομικά και ζητάει την βοήθεια της Αλεξάνδρας. Ο Δήμος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντρέα, πράγμα που έχει συνέπειες στη Νίκη.

Ο Χρήστος έχει γοητευτεί ιδιαίτερα από την Δάφνη και προσπαθεί να την φλερτάρει. Ο Αντώνης δεν θέλει να πουλήσει το κτήμα του και αρνείται τα λεφτά του Λαψάνη. Αυτό στεναχωρεί την Μαρία, η οποία νιώθει προδομένη από τον Αντώνη και αποφασίζει να του ξεκαθαρίσει τη θέση της. Η Νίκη, μη αντέχοντας πια την συμπεριφορά του Αντρέα, ζητάει τη βοήθεια του Δήμου κι εκείνος την κρύβει στο σπίτι της Σοφίας. Όμως ο Αντρέας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Aquaman» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Αυστραλία, Περιπέτεια

Υπόθεση: Ο Άρθουρ Κάρι, μισός άνθρωπος, μισός Ατλάντειος, εξερευνά το ταξίδι της ζωής του, ένα ταξίδι, που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να συμβιβαστεί με την πραγματική του ταυτότητα αλλά και να ανακαλύψει αν είναι άξιος να εκπληρώσει το δικό του πεπρωμένο: να διεκδικήσει δηλαδή το θρόνο του μυθικού βασιλείου, να γίνει βασιλιάς και να εξουσιάσει όλα τα πλάσματα του βυθού, αποτρέποντας τα καταστροφικά σχέδια των εχθρών του. Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε, Νικόλ Κίντμαν, Ντολφ Λουντγκρέν.

21:45 «Οδηγός αισιοδοξίας» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Κοινωνική

Υπόθεση: Έχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ο Πατ αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή, καθώς και την πρώην σύζυγο. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει την Τίφανι μια διαταραγμένη χήρα. Καθώς ο καιρός περνά, ένα αναπάντεχο δέσιμο δημιουργείται μεταξύ τους, και σημάδια αισιοδοξίας αρχίζουν να παρουσιάζονται στις ζωές τους. Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00 «Η Εποχή των Εικόνων» στην ΕΡΤ2

Επεισόδιο 2: Η Εποχή των Εικόνων παρουσιάζει ένα νέο κύκλο επεισοδίων, με θεματικές ενότητες γύρω από ζητήματα που έχουν έντονο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο σύγχρονοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες εκφράζονται γύρω από αυτά. Στο σημερινό επεισόδιο παρουσιάζει μια συζήτηση για τη σχέση αρχαιολογικών χώρων και σύγχρονης τέχνης με φιλοξενούμενους τους Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ιδρυτή του οργανισμού ΝΕΟΝ, Ελίνα Κουντούρη, διευθύντρια του οργανισμού και Μανώλη Πλειώνη, διευθυντή του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Παρουσιάζει η Κατερίνα Ζχαροπούλου.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

00:00 «Ά Παγκόσμιος Πόλεμος-Ελλάδα» στο Cosmote Tv History

Πηγή: sporttime.gr

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, τα γεγονότα, οι μάχες, οι συνέπειες και γενικότερα η σχέση της Ελλάδας σε αυτόν. Το 1914 ξέσπασε στην Ευρώπη ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ελλάδα, αφού οδηγήθηκε σε διχασμό λόγω της σύγκρουσης του πρωθυπουργού Βενιζέλου με τον βασιλιά Κωνσταντίνο, μπήκε τελικά στον πόλεμο στα μέσα το 1917. Το τέλος του βρήκε τη χώρα στην πλευρά των νικητών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b