MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bullet Train: Η Lady Gaga και ο Brad Pitt μαζί σε νέα ταινία δράσης

Όλα δείχνουν ότι η Lady Gaga θα συμμετάσχει σε νέα ταινία δράσης, με τίτλο “Bullet Train”, μαζί με τον Μπραντ Πιτ

Monopoli Team

Σύμφωνα με το Collider, η Lady Gaga συμφώνησε να συμμετέχει με τον Brad Pitt σε νέα ταινία. Πρόκειται για το θρίλερ δράσης, με τίτλο “Bullet Train”, από τον σκηνοθέτη του “Deadpool 2”, Ντέιβιντ Λέιτς.

Μέχρι τώρα το καστ της ταινίας περιλαμβάνει την Τζόι Κινγκ, τον Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, την Ζάζι Μπιτζ, τον Μάικλ Σάνον και φυσικά τον Μπραντ Πιτ.

Ο Zak Olkewicz έχει γράψει το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο ιαπωνικό μυθιστόρημα του Kotaro Isaka, με τίτλο “Maria Beetle”. Η ιστορία ακολουθεί μία ομάδα εκτελεστών με αντικρουόμενα συμφέροντα σε ένα από τα πιο γρήγορα τρένα του Τόκιο.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν η Lady Gaga θα υποδυθεί κάποιον από τους εκτελεστές, αφού κάθε πληροφορία για τον ρόλο της παραμένει κρυφή. Πάντως, σύμφωνα με πηγές πρόκειται για έναν μικρότερο ρόλο, όχι για πρωταγωνιστικό, όπως εκείνο του “A Star Is Born”, που της χάρισε τρεις υποψηφιότητες στα περσινά βραβεία Όσκαρ, καθώς και ένα Βραβείο Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπραντ Πιτ: Μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες και δεν τον αναγνώρισε κανείς12.09.2018

Αυτή η είδηση έρχεται έρχεται δύο μήνες μετά από ρεπορτάζ που ήθελε την Lady Gaga νέα ηρωίδα της Marvel. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η τραγουδίστρια θα ενσαρκώσει την Έμα Φροστ, γνωστή και ως «Λευκή Βασίλισσα». Παράλληλα, υπάρχει στα σκαριά και η νέα ταινία του Ridley Scott με τίτλο “Gucci”, που θα περιλαμβάνει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Τζάρεντ Λέτο, καθώς και τον Άνταμ Ντράιβερ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b