MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπραντ Πιτ: Μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες και δεν τον αναγνώρισε κανείς

Ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα τις άπορες οικογένειες, μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης επί ώρες, χωρίς να τον αναγνωρίσει κανείς.

Monopoli Team

Ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα τις άπορες οικογένειες του Κεντρικού Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα και οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν μας κάνουν να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος ηθοποιός πέρασε μία ημέρα μοιράζοντας κούτες με φαγητό και άλλα είδη ανάγκης σε άπορες οικογένειες. Ντυμένος απλά, ο Πιτ φορούσε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της εθελοντικής του δουλειάς, την οποία έβγαλε μόνο για να καπνίσει στο διάλειμμα του.

Ο Μπραντ Πιτ έβγαλε τη μάσκα μόνο για να καπνισει, φωτογραφία: DailyMail

Ο Μπραντ Πιτ έβγαλε τη μάσκα μόνο για να καπνίσει, φωτογραφία: DailyMail

Μάλιστα κανείς δεν φαίνεται να τον αναγνώρισε όταν φορούσε τη μάσκα του, αφού δεν είχε προαναγγείλει κάπου την ενέργεια του ούτε είχε δηλώσει στις οικογένειες ότι είναι εκείνος ο οποίος τους μοιράζει φαγητό. Όλα έγιναν αθόρυβα και με απόλυτη διακριτικότητα, αφού ο ηθοποιός δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα.

Ο Μπραντ Πιτ μοιράζει τρόφιμα, φωτογραφία: DailyMail

Ο Μπραντ Πιτ μοιράζει τρόφιμα, φωτογραφία: DailyMail

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Οσκαρικός ηθοποιός οδήγησε στην περιοχή ένα φορτηγό γεμάτο κούτες, τις οποίες μοίραζε επί ώρες. “Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε απλά για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 4 ώρες, κάνοντας μόνο τρία ολιγόλεπτα διαλείμματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ ξανά “μαζί” στην οθόνη για καλό σκοπό12.09.2018

Εκεί ο Μπραντ Πιτ μίλησε με τους υπόλοιπους εθελοντές, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις. Ο ηθοποιός έχει πάρει πολύ σοβαρά την πανδημία του κορονοϊού. Μάλιστα, τον Απρίλιο ευχαρίστησε θερμά τον γιατρό Άντονι Φάουτσι, ηγετικό μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του Κορονοϊού του Λευκού Οίκου. “Σε ευχαριστώ για την ηρεμία και την σαφήνειά σου αυτές τις δύσκολες εποχές. Και ένα ευχαριστώ στους εργαζόμενους υγείας και στις οικογένειες τους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή” είχε πει χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b