MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σε αυτή την τηλεφωνική γραμμή μπορείτε να καλέσετε για να…ουρλιάξετε

Όλα όσα έχουν συμβεί το 2020 σας έχουν καταβάλλει ψυχολογικά; Σας έχουν κουράσει τα συνεχή lockdown εξαιτίας της πανδημίας; Αισθάνεστε σαν φυλακισμένοι και δεν ξέρετε πώς να ξεσπάσετε και να εκτονώσετε τα νεύρα σας; Αν σε όλα τα παραπάνω η απάντηση σας είναι ναι, βρέθηκε η λύση για εσάς!

Monopoli Team

Με αφορμή αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε ως ανθρωπότητα τους τελευταίους μήνες και μας έχουν επηρεάσει αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι, δημιουργήθηκε μία ειδική τηλεφωνική γραμμή που άνθρωποι από όλα τα μέρη της γης μπορούν να καλέσουν και να εκτονωθούν…ουρλιάζοντας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΠΙΨΥ: Online σεμινάρια για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην ψυχική υγεία12.09.2018

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Καλείτε και μόλις ακούσετε το χαρακτηριστικό «μπιπ» ξεκινήστε να φωνάζετε όσο σας ικανοποιεί και σας βοηθά να αποβάλλετε την συσσωρευμένη πίεση! Στην συνέχεια, εάν θέλετε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα justscream.baby, αν θέλετε να ακούσετε τα δικά σας ουρλιαχτά, αλλά και των άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημιουργοί του πρότζεκτ σκέφτονται να το  διατηρήσουν ενεργό έως τις 21 Ιανουαρίου 2021. Προλαβαίνετε δηλαδή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JUST SCREAM (@justscream.baby)

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b