MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 21-22/11

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Avengers: Age of Ultron
Monopoli Team

TAINIEΣ

Κυριακή 22/11, 23:00 «Οι Εκδικητές: Η εποχή τoυ Utron» στον ALPHA

Yπόθεση: Μετά την καταστροφή του οργανισμού S.H.I.E.L.D. (ΑΣΠΙΔΑ), ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) και ο Μπρους Μπάνερ (Hulk) αποφασίζουν να θέσουν σε λειτουργία ένα ως εκείνη τη στιγμή ανενεργό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, τον Ultron, που μπορεί να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη. Όταν, όμως, ο Ultron «αποφασίζει» ότι αν η ειρήνη κινδυνεύει από κάποιον, αυτός είναι το ανθρώπινο είδος, ένα ζοφερό σχέδιο εξαφάνισης των ανθρώπων από προσώπου γης αρχίζει να παίρνει σάρκα και -κυρίως- οστά. Καθώς όμως η ομάδα των Εκδικητών ετοιμάζεται να συνασπιστεί για άλλη μια φορά απέναντι σε έναν τόσο παντοδύναμο εχθρό, η αιφνιδιαστική όσο και αδυσώπητη επίθεση από τα -μεταλλαγμένα- δίδυμα αδέλφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ, θα ανατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε προσδοκία.

Κυριακή 22/11, 00:15 «Ρονιν» στον ΑΝΤ1

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αγγλία/Γαλλία/Αμερική, Περιπέτεια

Yπόθεση: Ο Ψυχρός Πόλεμος μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά η καινούρια παγκόσμια τάξη πραγμάτων προσφέρει δουλειά σε μια ομάδα μισθοφόρων δολοφόνων που δέχονται να συνεργαστούν με όποιον τους δώσει τα περισσότερα. Αυτοί οι επαγγελματίες, γνωστοί ως Ρόνιν, επιστρατεύονται στη Γαλλία από έναν μυστήριο πελάτη για μια, φαινομενικά, υπόθεση ρουτίνας: να κλέψουν μια τσάντα. Αυτή η απλή αποστολή όμως αποδεικνύεται εκρηκτική, καθώς στην πορεία αποκαλύπτεται ότι κι άλλοι παγκόσμιοι οργανισμοί προσπαθούν να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη τσάντα. Τα μέλη των Ρόνιν πρέπει λοιπόν να κάνουν κάτι που δεν έχουν ξανακάνει στο παρελθόν: να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλο.

Κυριακή 22/11, 00:30 «Η Απρόσκλητη» στο ΣΚΑΙ

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Τρόμου-Μυστηρίου

Υπόθεση: Μετά τον ύποπτο θάνατο της μητέρας τους, η Άννα και η Άλεξ βρίσκονται εγκλωβισμένες σε έναν κυκεώνα αμφιβολιών, που αυξάνονται δραματικά, καθώς ο πατέρας τους αρραβωνιάζεται τη Ρέιτσελ, τη νοσοκόμα της νεκρής γυναίκας του. Οι δύο αδελφές αποφασίζουν, να ανακαλύψουν κάθε λεπτομέρεια του παρελθόντος της Ρέιτσελ και έρχονται αντιμέτωπες με σκοτεινές παραισθήσεις, ανατριχιαστικούς εφιάλτες και θανάσιμες συνέπειες.

Σάββατο 21/11, 22:50 «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» στο STAR

Ταινία Ελληνικής Παραγωγής, Κωμωδία

Yπόθεση: Ο Βαγγέλης, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με τη Λίνα. Δυστυχώς δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία. Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας, που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σ’ένα συνεργάτη του, τον Μένη. Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος, που θα μπορούσε να κάνει τη θυσία. Και ενώ το προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός, που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης.

Σάββατο 21/11, 21:00 «Ένας ιππότης για την Βασούλα» στον ΑΝΤ1

Ελληνική Ταινία, Μουσική Κωμωδία

Υπόθεση: Μια πλούσια χήρα, η κυρία Κλειώ, ζει απομονωμένη με μοναδική συντροφιά το προσωπικό της βίλας της. Όπως κάθε μοναχικός άνθρωπος, έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. Λατρεύει τα ιπποτικά μυθιστορήματα και έχει προσλάβει ως γραμματέα τη Βασούλα, για να της τα διαβάζει. Μια μέρα, κάποιες υποχρεώσεις την αναγκάζουν να πάει στην επαρχία με τον δικηγόρο της, Θεόδωρο και τον κηπουρό της, Αριστείδη. Τότε έρχονται στη βίλα, εν αγνοία της κυρίας Κλειώς, μια φίλη της Βασούλας, η Πόπη, με τον φίλο της, τον Μήτσο, για να περάσουν ένα βράδυ εκεί. Όμως, για κακή τους τύχη, το ίδιο βράδυ επιστρέφει απρόσμενα η κυρία Κλειώ. Ο ξαφνικός ερχομός της περιπλέκει τα πράγματα, καθώς η Βασούλα αναγκάζεται να συστήσει τον Μήτσο σαν σύζυγό της.

Σάββατο 21/11, 21:00 «Η εποχή των Παγετώνων 2: Η απόψυξη» στο STAR

Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, Αμερικανικής Παραγωγής

Υπόθεση: Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Όλα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον: έναν κόσμο γεμάτο υδάτινα πάρκα και πίδακες νερού! Όταν όμως ο Μάνι, ο Σιντ, και ο Ντιέγκο ανακαλύπτουν ότι το νερό από τους πάγους, που λιώνουν, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, πρέπει να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό.

Κυριακή 22/11, 21:00 «Ο Καλόσαυρος» στον ALPHA

Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, Αμερικανικής Παραγωγής

Yπόθεση: Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί από τη φυσική καταστροφή, ο νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο ζει με την οικογένειά του φροντίζοντας τη φάρμα τους. Η ζωή του δυσκολεύει απότομα όταν χάσει ξαφνικά τον πατέρα του. Σύντομα, ωστόσο, θα γνωρίσει τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων και θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια, όπου ο Άρλο θα πρέπει επειγόντως να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αν θέλει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, αλλά και την πραγματική του αξία.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 21/11, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι!» στην ΕΡΤ1

Η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ! με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στον «μελωδό» Γιάννη Σπανό. Τον γλυκό, τον ταπεινό, τον τεράστιο συνθέτη, ο οποίος μεγαλούργησε για πενήντα, περίπου χρόνια και σφράγισε με την τέχνη του ένα πολύ μεγάλο μέρος της μουσικής της χώρας.

Σάββατο 21/11, 21:00 «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΙ

Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι με μία νεανική παρέα που θα μας παρασύρει όλους έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Σε μία πιεστική περίοδο ένα κεφάτο πρόγραμμα αποτελούμενο από πολυαγαπημένα τραγούδια που απογειώνουν τη διασκέδαση έρχεται να μας κρατήσει την πιο ωραία συντροφιά ανεβάζοντάς μας το κέφι και τη διάθεση με μία γιορτή χαράς γεμάτη θετική ενέργεια. Ο Θοδωρής Φέρρης, η Μαλού, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και ο Γιάννης Γρόσης ερμηνεύουν τις διαχρονικές επιτυχίες.

Σάββατο 21/11, 20:00 «Αrt Week» στην ΕΡΤ2
Στο νέο επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής Artweek καλεσμένος ο Παύλος Σάμιος, σημαντικός εικαστικός για το ελληνικό γίγνεσθαι. Μοιράζεται στιγμές από την διαδρομή του, από τα χρόνια με δάσκαλο τον Γιάννη Μόραλη μέχρι την εγκατάσταση του στο Παρίσι, από την επιστροφή του μέχρι το δύσκολο παρόν του lockdown. Στην συνέχεια συνάντηση με την ταλαντούχα τραγουδοποιό Ειρήνη Σκυλακάκη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο ”SOUVENIR”. Με την Λένα Αρώνη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 21/11, 22:15 «33.333 Η Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη» στο Cosmote TV History

H προσωπική και συγγραφική Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη σε ένα ντοκιμαντέρ που συστήνει ένα άγνωστο στους πολλούς έργο και φωτίζει άγνωστες πτυχές μιας βασανισμένης προσωπικότητας.

Σάββατο 21/11, 21:00 «Τα Στέκια» στην ΕΡΤ2

Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλλίδη, για τα «Στέκια». Ένα ταξίδι στο χρόνο και στους χώρους μαζικής εστίασης που κατέγραψαν τις ιστορίες της πόλης στη συνέχεια του χρόνου, με ξεναγούς τους ανθρώπους που έχουν βιωματικές σχέσεις με τον κάθε χώρο που θα γνωρίσουμε.

Κυριακή 22/11, 21:00 «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους» στην ΕΡΤ2

Σειρά ελληνικών ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη. Οι πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ είναι ήρωες μιας σκοτεινής και δύσκολης καθημερινότητας, χωρίς καμιά προοπτική και ελπίδα. Nεαροί άνεργοι επιστήμονες, άστεγοι, ανήλικοι φυλακισμένοι, κυνηγημένοι πρόσφυγες, Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, που όμως καταφέρνουν να διαχειριστούν τα αδιέξοδα της κρίσης και βρίσκουν τελικά το φως στην άκρη του τούνελ. Η ελπίδα και η αισιοδοξία τελικά θριαμβεύουν μέσα από την προσωπική ιστορία τους που εμπνέει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b