MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Βουλή: Μας συγχωρείτε για τη διακοπή!

Αυτή την περίοδο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φωτογραφίες από τους άδειους δρόμους της έρημης Αθήνας. Το βράδυ της Παρασκευής όμως το κέντρο της πόλης έμοιαζε διαφορετικό.

Monopoli Team

Video Projections στη Βουλή

Ζούμε σε μία τηλεοπτική κοινοβουλευτική δημοκρατία; Η εικόνα φαίνεται να το επιβεβαιώνει. Αυτή την εποχή που έχουμε συνδέσει τα πάντα με τις οθόνες και την τηλεόραση, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τη Βουλή “στολισμένη” με μία καθαρόαιμη “τηλεοπτική εικόνα”.

Περνώντας από την Πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, ένα video projection μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια με το σήμα διακοπής προγράμματος στην ΕΡΤ. 

Τελικά επρόκειτο για μία πρόβα video-προβολής για την εκδήλωση του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που βρήκαμε στο site της Βουλήςτο Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 18:15 έως τις 20:45, θα προβάλλεται στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής, οπτικό αφιέρωμα με σημαίνουσες στιγμές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, από την αρχαιότητα έως σήμερα, που αναδεικνύει το αξιόμαχο και ηρωικό πνεύμα τους, την πολύπλευρη εθνική και κοινωνική προσφορά τους.”

Το τραμ επέστρεψε στο Σύνταγμα

Στις καλές ειδήσεις της ημέρας είναι και η επαναλειτουργία των δρομολογίων του τραμ από και προς το Σύνταγμα, τα οποία είχαν διακοπεί τον Οκτώβριο του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέος Φωτογραφικός Διαγωνισμός: Η πόλη σε lockdown12.09.2018

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b