MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Witcher: Η άγνωστη πτυχή του Γκέραλτ που θα δούμε στις επόμενες σεζόν

Η παραγωγός του «The Witcher» δηλώνει ενθουσιασμένη που θα «εξερευνήσει» μία άγνωστη πτυχή του Γκέραλτ της Ρίβια στις επόμενες σεζόν.

Monopoli Team

Η σειρά του Netflix «The Witcher» αποτελεί προϊόν μεταφοράς των βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Άντζεϊ Σαπκόφσκι. Η επόμενη, δεύτερη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021, με τον Χένρι Κάβιλ και πάλι στον ρόλο του Γκέραλτ, και την παραγωγό της σειράς Λόρεν Σμιτ Χίσσριτς να αποκαλύπτει στους φανς μία άγνωστη πτυχή του Γκέραλτ που θα δούμε στις επόμενες σεζόν.

The Witcher

Ο Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια

Στα βιβλία, ο Γκέραλτ, μετά από έναν τραυματισμό, δεν αναρρώνει ποτέ πλήρως, συντρίβοντας τον αγκώνα και τον μηρό του. Ο δεινός κυνηγός εξακολουθεί να υποφέρει από χρόνιους πόνους, αντίστοιχους με εκείνους των ατόμων με κινητικές δυσλειτουργίες. Ακόμα και η ίππευση του αγαπημένου του αλόγου για μεγάλο χρονικό διάστημα γίνεται ανυπόφορη κάποιες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆβαταρ: 8 πράγματα που ξέρουμε για τη νέα live action σειρά του Netflix12.09.2018

Τα σχόλια για την αναπηρία του Γκέραλτ στο Twitter

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φαν ρώτησε τη Χίσσριτς στο Twitter για τον τραυματισμό αυτόν του ήρωα και εάν η σειρά του Netflix θα το ενσωματώσει κάπως και η παραγωγός της σειράς του απάντησε, με το ποστ της να γίνεται viral και να υποστηρίζεται από ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις με αυτή του ήρωα Γκέραλτ. Συγκεκριμένα ένας έγραψε: «Δεν το συναντάς συχνά αυτό σε μυθιστορήματα φαντασίας ή και γενικότερα σε τέτοιου είδους έργα. Και καθώς είμαι άτομο με αναπηρία, ήταν σημαντικό για εμένα το να δω κάποιον σαν κι εμένα να γίνεται ήρωας και πανίσχυρος κυνηγός τεράτων. Είναι πολύ σημαντικό το ότι τα κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζουν τους ανάπηρους ήρωες και πρωταγωνιστές ως κάτι φυσιολογικό και σταματούν να προσπερνούν τις αναπηρίες εκείνων που είχαν ήδη καθιερωθεί ως ανάπηροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Σκληρή κριτική κατά της σειράς του Netflix για ανακρίβειες στην 4η σεζόν12.09.2018

Η Χίσσριτς μοιράστηκε το κείμενο στον λογαριασμό της στο Twitter, συμπληρώνοντας: «Δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι αυτό το θέμα. Έχω διαβάσει τα βιβλία τόσες φορές, ειδικά αυτά τα συγκεκριμένα κεφάλαια και δεν του έδωσα περισσότερη σημασία πέρα από το ότι ο Geralt έχει χρόνιους πόνους, πάμε στο επόμενο. Έκανα λάθος. Είμαι ενθουσιασμένη που θα το ψάξω περισσότερο για να προσθέσω αυτό το επιπλέον επίπεδο στον ήρωά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Οι Μάγισσες»: Η ταινία προσβάλλει τα άτομα με αναπηρία; – Τι λέει η Warner Bros.12.09.2018

Για τον ίδιο λόγο έχουν αποδοκιμαστεί παρόμοιες μεταφορές στο παρελθόν. Για παράδειγμα, στην ταινία «The Hunger Games» του 2012, κατακρίθηκε η παράλειψη του ακρωτηριασμού του ποδιού του Πίτα και η θεραπευτική αγωγή της Κάτνις, αφότου κουφάθηκε από το ένα αυτί.

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε με ποιον τρόπο η σειρά του Netflix θα ενσωματώσει αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του Γκέραλτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBorn to Be Murdered: Στο Netflix το θρίλερ που γυρίστηκε στην Ελλάδα12.09.2018

Πηγή: Indepedent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b