MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
THE LIST

Από την Καλιφόρνια ως τη Βομβάη: Αυτές είναι οι οκτώ ακριβότερες κατοικίες στον κόσμο

Κάστρα, επαύλεις, παλάτια και άλλα, που εκτείνονται από την Καλιφόρνια ως τη Βομβάη, στελεχώνουν τη λίστα με τις 8 ακριβότερες κατοικίες του κόσμου.

Heast Castle, Καλιφόρνια
Monopoli Team

Το Time αφιερώνει ένα άρθρο στις 8 ακριβότερες κατοικίες παγκοσμίως. Κάστρα, επαύλεις, παλάτια κ.τ.λ. που εκτείνονται από την Καλιφόρνια ως τη Βομβάη και στελεχώνουν τη λίστα με τiς 8 ακριβότερες  κατοικίες του κόσμου.

Θαυμάστε τις:

Heast Castle, Καλιφόρνια

Βρίσκεται στο Σαν Σιμεόν της Καλιφόρνια. Κοστίζει 191 εκατομμύρια δολάρια και δεν είναι άλλο από το 27 δωματίων κάστρο που χρησιμοποιήθηκε στον «Νονό». Το … φτωχικό έχει φιλοξενήσει την Τζάκι Κένεντι, τον Κλαρκ Γκέιμπλ, τον Ουίνστον Τσόρτσιλ κι άλλους διάσημους ενοίκους. Σήμερα, το κάστρο είναι επισκέψιμο από τους τουρίστες και αποτελεί μέρος του California Park System.

7 Upper Phillimore Gardens, Λονδίνο

Βρίσκεται στο Λονδίνο. Κοστίζει 128 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για ένα 10 δωματίων πρώην σχολείο που εξελίχτηκε σ’ ένα μικρό “ανάκτορο” με υπόγεια πισίνα αλλά και ανεκτίμητα έργα τέχνης. Ιδιοκτήτριά του είναι μια κυρία, η κόρη του Leonid Danylovych Kuchma, του δεύτερου προέδρου της Ουκρανίας από τον Ιούλιο του 1994 ως τον Ιανουάριο του 2005 και προσωπική φίλη διασημοτήτων όπως ο Έλτον Τζον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b