MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Youtube ακυρώνει το «Rewind» για φέτος

Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε πως δεν θα δημοσιεύσει φέτος το «YouTube Rewind», το καθιερωμένο ετήσιο αφιέρωμα στους δημιουργούς, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Monopoli Team

Το YouTube επιβεβαίωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει το ετήσιο «Rewind» βίντεο για το 2020. 

Κάθε χρόνο, από το 2010, η πλατφόρμα δημοσιεύει ένα αφιέρωμα, το οποίο ανατρέχει στις μεγαλύτερες στιγμές, τις τάσεις και τα πιο δημοφιλή βίντεο που την καθόρισαν.

Το 2018, το βίντεο «Rewind» εκείνης της χρονιάς επικρίθηκε έντονα και έλαβε πάνω από 18 εκατομμύρια dislikes. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι βασικό στοιχείο της κοινότητας του YouTube. Ως απάντηση στην κριτική, το YouTube είχε αναφέρει: «Κάθε χρόνο όταν κυκλοφορούμε το βίντεο «Rewind», ο νούμερο ένα στόχος μας είναι να κάνει την κοινότητα να ασχοληθεί με αυτό. Αυτό περιλαμβάνει το να αρέσει ή να μην αρέσει το βίντεο. Με εκατομμύρια σχόλια, εκατομμύρια likes και dislikes, το βίντεο ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές, είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα».

Την φετινή χρονιά, δεδομένης της αναταραχής, που προκλήθηκε σε μεγάλο βαθμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το YouTube επιβεβαίωσε μέσα από ένα tweet στις 12 Νοεμβρίου, ότι ακυρώνεται για το 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQuarantine diaries (επεισόδιο 2ο): Όλα όσα έχεις ανάγκη να ακούσεις λίγο πριν το δεύτερο lockdown12.09.2018

«Το 2020 ήταν διαφορετικό», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας. «Και δεν είναι σωστό να προσποιηθούμε σαν να μην ήταν. Λοιπόν, κάνουμε ένα διάλειμμα από το “Rewind” για φέτος».

«Γνωρίζουμε πως ό,τι καλό συνέβη το 2020 οφείλεται σε όλους εσάς», καταλήγει η ανακοίνωση. «Βρήκατε τρόπους για να εμψυχώσετε τους ανθρώπους, να τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να τους κάνετε να γελάσουν. Κάνατε μια σκληρή χρονιά πραγματικά καλύτερη».

Καθώς πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στο σπίτι, λόγω της πανδημίας, το YouTube σημείωσε αύξηση στην χρήση. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε εάν θα επαναφέρει το Rewind για το 2021.

Θυμηθείτε το «Rewind» του 2019:

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b