MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδο 13: Η άφιξη της Κατερίνας στο σπίτι του Παρασκευά προκαλεί έντονες αντιδράσεις, τόσο από τη Φιλιώ όσο και από τη Μάρμω. Το παρελθόν έρχεται στο φως, με τις αποκαλύψεις για τη σχέση Μάρμως-Βαγγέλα να αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η φήμη του Ασημάκη για το εμπόριο της Μάρμως παίρνει διαστάσεις και ο Ηλίας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την υποψία για συμμετοχή του Παρασκευά, ώστε να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, ο πανούργος παντοπώλης να διασύρει τον αιώνιο αντίπαλό του, Παρασκευά; Ο Στάθης αποφασίζει να ψάξει στο δάσος, για να ανακαλύψει πώς βρήκε τα χρήματα ο Βαγγέλας. Αυτό που ανακαλύπτει του προκαλεί ρίγη συγκίνησης και, παρότι είναι παράνομο, αποφασίζει να το προχωρήσει! Η Τζένη πραγματοποιεί, τελικά, την εικονική φωτογράφιση γάμου με ζευγάρι τη Χρύσα και τον Κανέλλο, ενώ την Κατερίνα συγκλονίζει η ανακάλυψη για το παρελθόν του παππού της, Βαγγέλα, με τη Μάρμω. Ο Στάθης έχει μια περίεργη συνάντηση στο δάσος.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 40: Η σύλληψη της Αντωνίου προκαλεί ένταση και ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Η Μαρία κι ο Αντώνης ελπίζουν επιτέλους στη δικαίωση της Αγγελικής. Ο Δημήτρης αδημονεί κι αυτός να κλείσει την υπόθεση και δεν διστάζει να συγκρουστεί γι’ αυτό με την Αθηνά. Απ’ την άλλη, η Νίκη αδυνατεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη πως ο Μάνος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στο φοιτητικό πάρτι. Στριμώχνει τον γιο της και τον προειδοποιεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Αντρέας, όμως, έχει άλλη γνώμη γι’ αυτό. Ο Δημήτρης ελπίζει πως η σχέση του με την Λήδα επιτέλους βρίσκει το δρόμο της. Το ίδιο ελπίζει κι η Αλίκη για τον γάμο της με τον Φίλιππο. Η επιφυλακτική στάση, όμως, της Λήδας απ’ τη μια, αλλά και του Φίλιππου απ’ την άλλη, απλώνει ακόμη σκιές στις προσδοκίες του Δημήτρη και της Αλίκης.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 43: Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα να κάνουν πίσω από το σχέδιό τους, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες. Μαζί με τη Χατζίδου, που ρίχνει στάχτη στα μάτια του Βόσκαρη, αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα. Θα προλάβει όμως ο Βόσκαρης να τις σταματήσει; Ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Μιλτιάδη που αποφασίζει να αντιδράσει και να εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών. Οι αρραβώνες του Κωνσταντή και της Δόμνας προχωρούν αλλά το κλίμα είναι βαρύ καθώς ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του στα ίσα πια. Η Πηνελόπη είναι ψυχρή απέναντι στον Μελέτη, ενώ την ίδια στιγμή ο Γραμματικός φαίνεται να την φλερτάρει. Τι θα συμβεί από’ δω και πέρα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού ο πατριάρχης της οικογένειας επέστρεψε για τα καλά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Βασιλώττος: Ποιος είναι ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες»;12.09.2018

ΤΑΙΝΙΑ

23:15 «Η Αρπαγή 2» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Γαλλία, Περιπέτεια.

Υπόθεση: Όταν ο πρώην πράκτορας της CIA, Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, αποφασίζει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μπράιαν ελπίζει πως θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λενόρ και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για αυτό. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν είχε αναγκαστεί να σκοτώσει για να σώσει την αγαπημένη του κόρη. Τώρα, αυτός αλλά και η οικογένειά του, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρομαχτικό εφιάλτη και θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει…Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Λίλαντ Ορσέ, Λουκ Γκράιμς. Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Με καλεσμένους τον Φίλιππο Πλίατσικα και τον Μπάμπη Στόκα συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με τους οικοδεσπότες Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη να υπόσχονται ότι θα γίνουν η πιο μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης.

00:15 «Τάκης Χατζής Direct» στον ALPHA

O Τάκης Χατζής έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με πολιτικούς και ανθρώπους της εξουσίας καθώς και με προσωπικότητες της τέχνης και της κοινωνικής ζωής. Πρόσωπα, που θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αντέχουν τις σκληρές ερωτήσεις αλλά και την κριτική. Ο Τάκης Χατζής υπόσχεται να βάλει φωτιά στα βράδια της Τετάρτης με τις μονομαχίες του. Στην σημερινή εκπομπή καλεσμένοι θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Έκτορας Μποτρίνι.

NTOKIMANTEΡ

22:00 «Τοπόσημα» στο Cosmote TV History

Τα σημαντικότερα κτίσματα της Ελλάδας με γνώμονα την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σημασία τους στην ιστορική και κοινωνικοπολιτική πορεία της χώρας, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Τοπόσημα». Στα 8 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ναυπλίου, που δημιουργήθηκαν λίγο πριν από την απελευθέρωση και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες. Τα σημαντικότερα κτίσματα της Ελλάδας με γνώμονα την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σημασία τους στην ιστορική και κοινωνικοπολιτική πορεία της χώρας, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή COSMOTE TV, «Τοπόσημα». Στα 8 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ναυπλίου, που δημιουργήθηκαν λίγο πριν από την απελευθέρωση και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαραντίνα και σινεμά: 10 επίκαιρες ταινίες για την κοινωνική απομόνωση και τον εγκλεισμό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b