MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

10 περίεργα challenges και trends που έγιναν viral μέσα στην καραντίνα

Με αφορμή την δεύτερο lockdown θυμόμαστε 10 Challenges και Trends που έγιναν δημοφιλή στην καραντίνα -και συνεχίζουν να μας κρατούν απασχολημένους.

Dalgona Coffee: Το αγαπημένο ρόφημα της καραντίνας
Dalgona Coffee: Το αγαπημένο ρόφημα της καραντίνας
Monopoli Team

Καραντίνα Vol 2 λοιπόν και σίγουρα ήδη αναζητείτε τρόπους να γεμίσετε το χρόνο της ημέρας σας και να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο δραστήρια και παιχνιδιάρικη. Αυτό άλλωστε επιχειρήσαμε να κάνουμε και την πρώτη φορά που κληθήκαμε να “Μείνουμε Σπίτι”.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να μπουν σε mood καραντίνας και να συμβιβαστούν με την νέα πραγματικότητα. Στο πλαίσιο του #ΜένουμεΣπίτι, μικροί και μεγάλοι επιδόθηκαν σε διάφορες δραστηριότητες που γρήγορα έγιναν viral και που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 10 από τα πιο γνωστά Challenges και Trends που αγαπήσαμε μέσα στην καραντίνα και μάλλον θα μας κρατήσουν και αυτή τη φορά απασχολημένους.

#1 Dalgona Coffee

Πηγή: thetimes.co.uk

Ένας καφές με προέλευση από την Νότια Κορέα ή για τους περισσότερους Έλληνες μια παραλλαγή του ελληνικού φραπέ, έγινε το επίσημο ρόφημα της καραντίνας, που ξετρέλανε εκατομμύρια χρήστες στα social media. Σκόνη καφέ, χτυπημένη με ζεστό νερό παίρνει τη μορφή απαλής κρέμας και περιχύνεται πάνω σε ένα ποτήρι από φρέσκο γάλα και πάγο. Και η δροσερή απόλαυση είναι έτοιμη.

#2 Tie Dye

Πηγή: Youtube.com

Η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν σταματάει ποτέ! Αυτό είχαν στο μυαλό τους και όσοι αποφάσισαν να δώσουν στα λευκά τους t-shirts μια πιο παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη νότα. Αμέτρητες αποχρώσεις χρωμάτων σε περίεργα σχέδια και σχήματα κόσμησαν ρούχα, σκορπίζοντας ζωντάνια και εκτοξεύοντας τη δημιουργικότητα στα ύψη!

#3 Banana Bread

Πηγή: masterclass.com

Banana Bread ή αλλιώς, το γλυκό της καραντίνας! Ένα «ψωμί» με γεύση μπανάνα που στο μυαλό μας θυμίζει περισσότερο κέικ, αγαπήθηκε και φτιάχτηκε σχεδόν από κάθε άτομο που «μπήκε» στην κουζίνα του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το κέικ έγινε viral με αμέτρητα βίντεο συνταγών να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Το μόνο σίγουρο είναι πώς όλοι το έχουμε δοκιμάσει.

#4 Toilet Paper Challenge

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πώς ένα απλό ρολό χαρτί υγείας θα μπορούσε να «γκρεμίσει» το διαδίκτυο. Ο λόγος για το Τoilet Paper Challenge! Χιλιάδες άνθρωποι ανάμεσα τους και διάσημοι ποδοσφαιριστές πήραν ένα χαρτί υγείας, το μετέτρεψαν σε μπάλα ποδοσφαίρου και ξεκίνησαν να δείχνουν τις αθλητικές τους ικανότητες στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜένουμε σπίτι με 7 ιδέες για δραστηριότητες στην καραντίνα12.09.2018

#5 Puzzles

Πηγή: cloudberries.co.uk

Τα πάζλ είναι σίγουρα ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο μένοντας στο σπίτι. Έγιναν πολύ δημοφιλή στην καραντίνα, άλλα με σχέδια, άλλα με σχήματα, άλλα με λίγα κομμάτια και άλλα με περισσότερα. Εκείνα όμως που ξεχώρισαν στην καραντίνα του Μαρτίου ήταν τα πάζλ των 1000 χρωμάτων που σίγουρα δυσκόλεψαν και ίσως εξάντλησαν την υπομονή ακόμη και των μεγαλύτερων masters των παζλ.

#6 10 Years Challenge

Εκατομμύρια χρήστες του Instagram και του Tik Tok ανταποκρίθηκαν στο #10YearsChallenge και τα social media γέμισαν με παιδικές φωτογραφίες. Η πρόκληση αυτή αφορά το πόσο έχουμε αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια εξωτερικά. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, όλοι έχουμε αλλάξει και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

#7 Pillow Challenge

Πηγή: Pinterest.com

Ένα Challenge που ξεκίνησαν οι Influencers στη διάρκεια της καραντίνας και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από διάφορους άλλους ανθρώπους στον κόσμο. Δένεις ένα μαξιλάρι στη μέση σου με μια κομψή ζώνη, φοράς αξεσουάρ, φτιάχνεις λίγο τα μαλλιά σου και δείχνεις πως μπορείς να είσαι κομψός ακόμη και με ένα απλό αντικείμενο του σπιτιού σου.

#8 Triangle Wall Painting

Πηγή: Pinterest.com

O απεριόριστος χρόνος που μείναμε μέσα μάς έκανε να σκεφτούμε τρόπους για να το πως θα αλλάξουμε το σπίτι μας. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Triangle Wall Painting. Τοίχοι δωματίων βάφτηκαν από την αρχή και γέμισαν με τρίγωνα διαφόρων χρωμάτων, αποδεικνύοντας ότι με λίγα μόλις χρώματα και μια μονωτική ταινία μπορεί να μετατρέψεις ένα ολόκληρο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαραντίνα και σινεμά: 10 επίκαιρες ταινίες για την κοινωνική απομόνωση και τον εγκλεισμό12.09.2018

#9 Plank Challenge

Τι συμβαίνει όταν η γυμναστική συνδυάζεται με τη μουσική; Μα φυσικά, γεννιέται ένα Challenge. To Ρreety Girl της Paul Gannon έγινε το χαρακτηριστικό τραγούδι του Plank Challenge και τα social media γέμισαν με αμέτρητα βίντεο ανθρώπων να αποδέχονται τη γυμναστική πρόκληση.

#10 «Πειράματα» με τα μαλλιά

Πηγή: Pinterest.com

Το τελευταίο μπορεί να μην έχει να κάνει τόσο με Challenge η κάποιο Trend, έχει όμως σίγουρα να κάνει με την επιθυμία των ανθρώπων να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους. Σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας βλέπαμε ανθρώπους να μακραίνουν τα μαλλιά τους, άλλους να τα ξυρίζουν τελείως, άλλους να τα βάφουν με περίεργα χρώματα, και άλλους να τα κουρεύουν σε περίεργα σχήματα. Τα πιο γνωστά από αυτά ήταν το κούρεμα «μπολ», που φορώντας στο κεφάλι σου το ομώνυμο σκεύος της κουζίνας έκοβες τα μαλλιά σου περιμετρικά του κεφαλιού σου, και το άνισο κόψιμο από διάφορες τούφες των μαλλιών.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b