MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

3 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

ΑΘΛΗΣΗ

Ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Αποτελεί έναν φιλόξενο και ανοιχτό χώρο, με φυτεύσεις και χαρακτήρα που αντανακλούν το μεσογειακό τοπίο. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τη χρήση σκαλοπατιών. H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ.
Τετάρτη 28/10, 16:00
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Είσοδος Ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Vessels»: Έκθεση γλυπτικής στην Kappatos Gallery

H Gallery Kappatos παρουσιάζει την ατομική έκθεση γλυπτικής του Νίκου Γιαμπάνη. Η έκθεση αποτελείται από μια ενότητα γλυπτών τα οποία έχει δημιουργήσει την τελευταία διετία και είναι μια αναφορά και θέση απέναντι στην πρόσληψη της γυναικείας φύσης από την σύγχρονη κοινωνία και τους καταναλωτικούς θεσμούς και επιβαλλόμενα πρότυπα και τα θέτει ως ερωτήματα για τον θεατή.
Τετάρτη 28/10, 12:00-20:00
Kappatos Gallery, Αθηνάς 12, Μοναστηράκι
Πληροφορίες: Τηλ.210 3217931

«Κωδικός Σεξ»: Έκθεση τέχνης στην MegΑrt Gallery by GFC

Η MegΑrt Gallery by GFC φιλοξενεί την ομαδικής έκθεση τέχνης με τίτλο «Κωδικός Σεξ». Αρκεί το ξεφύλλισμα μιας παγκόσμιας εγκυκλοπαίδειας των εικαστικών τεχνών για να οδηγηθεί κανείς στην απλή διαπίστωση ότι ολόκληρη η ιστορία τους θα μπορούσε άνετα να συνοψιστεί ως «η ιστορία του ερωτισμού στην τέχνη». Πράγματι, από την αυγή του πολιτισμού μέχρι τις μέρες μας ο άνθρωπος έμοιαζε πάντοτε να γοητεύεται από την ερωτική πράξη και ως δημιουργός φρόντιζε να την αναπαριστά, άλλοτε εξυμνώντας και άλλοτε περιφρονώντας την.
Τετάρτη 28/10, 09:00-20:00
MegaArt Gallery by GFC, N. Koσμος-Κουκάκι
Πληροφορίες: Τηλ. 211 1821187

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b