MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο “Μύλος των Ξωτικών” δεν θα ανοίξει φέτος – Η χιουμοριστική ανάρτηση του δημάρχου Τρικκαίων

Με μία χιουμοριστική ανάρτηση ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρικάλων ότι ο “Μύλος των Ξωτικών” δεν θα λειτουργήσει φέτος

Κλειστός ο Μύλος των Ξωτικών: "Απάρηγόρητος ο Άγιος Βασίλης"
Κλειστός ο Μύλος των Ξωτικών: "Απάρηγόρητος ο Άγιος Βασίλης"
Monopoli Team

Κλειστός θα παραμένει φέτος ο “Μύλος των Ξωτικών” στα Τρίκαλα, αγαπημένος χειμερινός προορισμός μικρών και μεγάλων για τα Χριστούγεννα.

Ο “Μύλος των Ξωτικών” άνοιγε κάθε χρόνο από τα τέλη του Νοεμβρίου μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, με χιλιάδες γονείς και παιδιά να τον επισκέπτονται καθημερινά. Φέτος, όμως, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο “Μύλος” θα παραμείνει κλειστός.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανακοίνωσε την είδηση με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook: “Απαρηγόρητος από χθες ο Άγιος Βασίλης, μαζί με το ξωτικό του! Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, ενημερώθηκε πως φέτος «Ο Μύλος των Ξωτικών» δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως τον ξέραμε. Αντίθετα θα απλωθεί μέσα στην πόλη, την οποία θα στολίσουμε περισσότερο από ποτέ.”

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον νέο επικαιροποιημένο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας με το επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού ανά περιοχή, τα Τρίκαλα ανήκουν στις “πορτοκαλί” περιοχές, δηλαδή στο τρίτο επίπεδο “αυξημένης επιτήρησης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑσφαλείς στη Λυρική: Η ΕΛΣ μας καλωσορίζει με μία χιουμοριστική διασκευή της “άριας του καταλόγου” του Μότσαρτ12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b