MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

COSMOTE Cinema Marvel Studios: Το νέο pop-up κανάλι μας μεταφέρει στον κόσμο των υπερηρώων της Marvel

Το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα και μας μεταφέρει στο Marvel Cinematic Universe, μέσα από προβολές κορυφαίων blockbusters!

Thor
Thor
Monopoli Team

Το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, αφιερωμένο στις παγκόσμιες κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23/10, για να μεταφέρει αποκλειστικά τους συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από καθημερινές προβολές ταινιών, στο “Marvel Cinematic Universe”.

Iron Man

Iron Man

Στο πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνονται, επίσης, θεματικά αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα.

Black Panther

Black Panther

Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν

Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα παραμείνει στον αέρα έως και την Κυριακή 8/11, προβάλλοντας blockbusters του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο. Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Captain America: The First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Κρις Έβανς, καθώς και τα 4 μέρη του all-star cast franchise των «Εκδικητών» (MARVEL’S THE AVENGERS,  AVENGERS: Age of Ultron, AVENGERS: Infinity War, AVENGERS: End Game).

Dr. Strange

Dr. Strange

Επίσης, στο COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα προβληθεί το Doctor Strange με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι δύο ταινίες Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy), το Captain Marvel, καθώς και οι περιπέτειες των Ant-Man (Πολ Ραντ) και Thor (Κρις Χέμσγουορθ) μέσα από τις ταινίες AntMan, O AntMan και η Σφήκα (AntMan and the Wasp) και Thor, Thor: Ragnarok και Thor: The Dark World.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, με έξι ντοκιμαντέρ12.09.2018

Το πρόγραμμα του καναλιού θα ξεκινήσει με την ταινία Captain America: O Πρώτος Εκδικητής (Παρασκευή 23/10, 19.10) και θα ολοκληρωθεί με την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών, Avengers: Endgame (Κυριακή 8/11, 21.30).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b