MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέλος η Marvel και ο Iron Man για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

O ηθοποιός έδωσε ακόμη μία αρνητική απάντηση για το αν θα συνεχίσει στην Marvel. Οι θαυμαστές είναι απογοητευμένοι καθώς αυτή τη φορά δείχνει οριστικό.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man
Monopoli Team

Τα νέα για τους θαυμαστές της Marvel δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δήλωσε στο SmartLess podcast ότι “έκλεισε” με το σύμπαν της Marvel. Παρόμοιες δηλώσεις έχει κάνει και στο παρελθόν με την τελευταία σχετική δήλωση στο Today Show του NBC να είναι “θα δούμε”. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση της αποχώρησης του.

Η πορεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο σύμπαν της Marvel

Ο 55χρονος ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως Tony Stark/Iron Man το 2008. Έπειτα ο χαρακτήρας του εξελίχθηκε σε άλλες 2 ταινίες αποκλειστικά για τον Iron Man ενώ άρχισε να συμμετέχει και σε άλλες ταινίες της Marvel και να εμπλέκεται και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Ως Iron Man έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ομάδα των Avengers, συμμετέχοντας σε 4 τέτοιες ταινίες.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man

Σημαντική ήταν η σχέση του χαρακτήρα του με άλλους χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel όπως ο Hulk, η Black Widow, ο Captain America και ο Spiderman συμμετέχοντας στις ταινίες των αντίστοιχων ηρώων. Συνολικά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ενσάρκωσε τον ρόλο του Iron Man σε δέκα ταινίες με την τελευταία να είναι και η πιο πρόσφατη, το Avengers: Endgame το οποίο έκλεισε την τρίτη φάση του σύμπαντος. Σε αυτήν την ταινία γίνεται ξεκάθαρο ότι ο χαρακτήρας του δεν θα έχει μέλλον.

Υπάρχει ελπίδα για την επιστροφή του Iron Man;

Παρά τις δηλώσεις του ίδιου του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και παρά το τέλος της τελευταίας ταινίας στην οποία συμμετείχε, φαίνεται πως υπήρχει ένα ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην ταινία της Black Widow, η οποία πρόκειται να ανοίξει την τέταρτη φάση του σύμπαντος της Marvel. Ο ρόλος του Iron Man είχε άμεση σχέση με αυτόν της Black Widow και θα ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενο να βρίσκεται στην ταινία της.

O Iron Man και η Black Widow

O Iron Man και η Black Widow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmmy 2020: «Watchmen» και «Marvelous Mrs. Maisel» σάρωσαν στις υποψηφιότητες12.09.2018

Ωστόσο, είναι πιθανό οι σκηνές στις οποίες εμφανίζεται ο Iron Man να αποτελούν flashback με σκηνές από προηγούμενες ταινίες της Marvel στις οποίες είχε εμφανιστεί και πιο συγκεκριμένα στο Captain America: Civil War. Αυτές οι σκηνές ενδέχεται να μην έφτασαν τελικά μέχρι το final cut ενώ δεν έχει μαθευτεί κάποια συμμετοχή του σε γυρίσματα νέων σκηνών.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b