MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Άγριες Μέλισσες: Πώς σχολιάστηκε στο Twitter το χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς

Δείτε πώς σχολιάστηκε στο Τwitter το χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Monopoli Team

Η καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 στον Β΄ κύκλο της

Οι «Άγριες Μέλισσες» συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους.

Οι «Άγριες Μέλισσες», η Νο 1 σειρά της περσινής χρονιάς, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 για να γράψει την συνέχεια της ιστορίας. Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;

Και φέτος την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Λευτέρης Χαρίτος, το σενάριο υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη κ.ά.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί…Οι τρεις αδελφές θα καταφέρουν να βρεθούν και πάλι μαζί ενωμένες, αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη που έζησαν;

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου

Στο 26ο επεισόδιο του Β΄ κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μεταφερόμαστε στο Διαφάνι του 1965. Ο Νικηφόρος έχει πλέον ενεργό ρόλο στο συνεταιρισμό των αγροτών του χωριού, ενώ εκείνος και η Ασημίνα συγκρούονται με τους υπόλοιπους Σεβαστούς στο σπίτι. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης καλλιεργούν παράνομες φυτείες και συνεργάζονται με το μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη. Ο Κωνσταντής είναι αρραβωνιασμένος με την κόρη του Θέμελη. Ο Μιλτιάδης φαίνεται να κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο αλλά ακόμη βλέπει παραισθήσεις με το Γιάννο. Η Δρόσω βγάζει χρήματα τραγουδώντας στην Τρούμπα. Ο Βόσκαρης κακοποιεί την Ελένη στη φυλακή και εκείνη δεν λέει την αλήθεια στο Λάμπρο. Ο δικηγόρος του Δούκα τον επισκέπτεται στην κρυψώνα του και του λέει πως η νέα κυβέρνηση θα θάψει την υπόθεσή του.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter για το χθεσινό επεισόδιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγριες Μέλισσες: Οι άνθρωποι πίσω από τα πετυχημένα τραγούδια της σειράς-φαινόμενο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b