MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το μοντέλο-ακτιβίστρια εκδίδει το πρώτο της βιβλίο με δοκίμια για το body shaming

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα ένα βιβλίο, που θα φέρει τον τίτλο «My Body».

Monopoli Team

Μέσα από μια ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ενημέρωσε τους followers της ότι σύντομα πρόκειται να εκδοθεί το πρώτο της βιβλίο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Mε ενθουσιασμό και ταπεινότητα ανακοινώνω ότι το βιβλίο μου «My Body» θα εκδοθεί από την Metropolitan BooksΕίναι σουρεαλιστικό το ότι συνεργάζομαι με έναν εκδοτικό οίκο που έχει εκδόσει έργα τόσων συγγραφέων που θαυμάζω ((Noam Chomsky! Edward Snowden!). Τώρα είναι η ώρα να πιάσω δουλειά».

Το νέο βιβλίο θα περιλαμβάνει μία συλλογή από δοκίμια που μιλούν για την σημασία του να είσαι γυναίκα, για το πώς οι άντρες αντιμετωπίζουν τις γυναίκες και τους λόγους που εκείνες το επιτρέπουν.

Η εκδότρια Sara Bershtel, η οποία συνεργάζεται με τη Metropolitan Books, ανέφερε σε συνέντευξή της: «Δεν με ξαφνιάζει το ότι η ίδια θεωρεί τον εαυτό της συγγραφέα πρώτα από όλαΘαυμάζω το πόσο ειλικρινής είναι, την πολιτική σκέψη της και το γεγονός ότι δεν φοβάται –θα είναι κάτι πολύ δυνατό!». 

Η κυκλοφορία του νέου βιβλίου αυτού, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των καθημερινών γυναικών και το να τις κάνει να πιστέψουν πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν το σώμα τους.

Η Ραταϊκόφσκι δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο θέμα του body shaming και την υποστήριξη του γυναικείου φύλου, το οποίο οφείλεται στα δικά της προσωπικά βιώματα. Μάλιστα, πριν από έναν μήνα περίπου, είχε γράψει ένα κείμενο για το New York Magazine, σχετικά με την εικόνα, την ισχύ και την παρενόχληση που βίωσε η ίδια ως μοντέλο, με τίτλο «Buying Myself Back». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Βισέρη: Γιατί να μην ψάχνουμε για όμορφες ψυχές αντί για όμορφα και αδύνατα πόδια;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b