MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Όλια Λαζαρίδου και η Αμαλία Μουτούση παρουσιάζουν το “Αναγνωστικό της Γαλιλαίας” για καλό σκοπό

Η Όλια Λαζαρίδου, η Αμαλία Μουτούση και άλλοι καλλιτέχνες-φίλοι της “Γαλιλαίας” συστήνουν μία νέα ιστοσελίδα, με ηχογραφημένες αναγνώσεις.

Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» από τις Όλια Λαζαρίδου & Αμαλία Μουτούση
Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» από τις Όλια Λαζαρίδου & Αμαλία Μουτούση
Monopoli Team

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας,  άνοιξε για το κοινό η ιστοσελίδα «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» που φτιάχτηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

“Τα τελευταία χρόνια μαζί με την ομάδα καλλιτεχνών, φίλων της «Γαλιλαίας», ανεβάζουμε θεατρικές παραστάσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου της. Την περίοδο αυτή που οι ζωντανές θεατρικές παραστάσεις δυσκολεύουν λόγω της πανδημίας, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα site με ηχογραφημένες αναγνώσεις κειμένων από εμάς και  από άλλους συναδέλφους μας ηθοποιούς και καλλιτέχνες.  Κειμένων που αξίζει κατά τη γνώμη μας να ακουστούν αλλά και παραπομπές σε βίντεο,  εικόνες και κείμενα που θα θέλαμε να μοιραστούμε” δήλωσαν οι δημιουργοί της ιστοσελίδας Όλια Λαζαρίδου και Αμαλία Μουτούση.

Μαζί με την ομάδα εθελοντών, φίλων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», δημιουργήθηκε λοιπόν η ιστοσελίδα «Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» που είναι διαθέσιμη για το κοινό από τις 10 Οκτωβρίου. Μέσα από την σελίδα, θα παρέχεται η δυνατότητα, για όποιον το επιθυμεί, να συμβάλλει οικονομικά στην ενίσχυση της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑμαλία Μουτούση: Και το θέατρο τελειώνει. Δεν θέλω να κάνω πάντα αυτή τη δουλειά12.09.2018

Λίγα λόγια για την “Γαλιλαία”

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», που ανήκει στην Ι. Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, φροντίζει δωρεάν ενήλικες ασθενείς με καρκίνο και τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS). Πέραν της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας που παρέχει, στέκεται δίπλα τόσο στους ίδιους τους ασθενείς όσο και στις οικογένειές τους, στηρίζοντάς τους ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b