MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

John Lennon: Τι πίστευε το “σκαθάρι” για την επανένωση των Beatles;

Αν δεν είχε δολοφονηθεί, o John Lennon θα γινόταν 80 χρονών στις 9 Οκτωβρίου. Τι δήλωνε, όμως, ο ίδιος σε μια παλιά του συνέντευξη, σχετικά με την επανένωση των Beatles;

John Lennon
John Lennon
Monopoli Team

Με τον John Lennon να έκλεινε τα 80 του χρόνια εάν δεν είχε δολοφονηθεί στις 8 Δεκεμβρίου του 1980, αναδύεται ξανά το ερώτημα του πόσο πιθανό θα ήταν να υπάρξει επανένωση των Beatles εάν εκείνος ζούσε.

Ο John Lennon σε συνέντευξή του

Ο τραγουδιστής είχε διαψεύσει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για επανένωση ήδη από το 1971, όταν τότε ήταν 31 χρονών. Σε παλιά συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στo Daily Express είχε δηλώσει ότι «Δεν υπάρχει κανένας λόγος που θα έπρεπε να παίξουμε ποτέ ξανά μαζί».

Σημαντικό για τον Lennon ήταν το ότι εάν δεν είχαν διαλυθεί, ο George Harrison δεν θα είχε πετύχει τόσο μουσικά. Ο τελευταίος κυκλοφόρησε το 1970 το τριπλό άλμπουμ “All Things Must Pass”, το οποίο θεωρείται η καλύτερη σόλο δουλειά από κάθε μέλος των Beatles.

The Beatles

The Beatles

«Άκου τη μουσική» έλεγε ο Lennon. «Θα είχε ανθίσει έτσι ο George αν συνεχίζαμε με το συγκρότημα; Με τίποτα. Δεν υπήρχε χώρος».

«Είναι μακράν η καλύτερη μουσική επειδή δεν είμαστε καταπιεσμένοι. Στους Beatles, ακόμα και στο πικ της καριέρας μας, περιορίζαμε ο ένας τον άλλο.» συμπλήρωσε.

Ένας από τους λόγους που ο John Lennon ήθελε τη διάλυση των Beatles ήταν επειδή δεν ήθελε να παίζει τραγούδια όπως το “She Loves You” στα 30 του.

Πηγή: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Beatles των 60s και το φαινόμενο «Beatlemania»12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b