MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

«Το Βασίλειο», του Jo Nesbo από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Το νέο μυθιστόρημα του μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo, με τίτλο «Το Βασίλειο», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε μετάφραση Σωτήρη Σουλιώτη.

Το Βασίλειο
Monopoli Team

Δύο αδέρφια. Μια πόλη. Τα σκοτεινά μυστικά μιας ζωής. Το νέο ατμοσφαιρικό θρίλερ του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo, με τίτλο «Το Βασίλειο», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το Βασίλειο

«Το Βασίλειο»: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πάντα τον Προστάτευε. Από τα δεκάξι του, που χάθηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, ο Ρόι ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού του αδελφού, του Καρλ. Μεγαλώνοντας οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο Καρλ αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Ρόι έμεινε πίσω, στο οικογενειακό κτήμα, στο απομονωμένο βασίλειό τους, ικανοποιημένος με μια ήσυχη καθημερινότητα.

Μέχρι που γύρισε για να διεκδικήσει μια θέση στο «Βασίλειο»… Χρόνια αργότερα, ο Καρλ επιστρέφει, με τη χαρισματική νέα του σύζυγο, την αρχιτέκτονα Σάνον. Έχουν ένα σωρό συναρπαστικά σχέδια – να χτίσουν ένα ξενοδοχείο στο κτήμα και να πνιγούν στα πλούτη τόσο τα αδέρφια όσο και όλο το χωριό.

Και τα σκοτεινά μυστικά άρχισαν να βγαίνουν στο φως. Η χαρμόσυνη άφιξη σύντομα γίνεται η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα που απειλούν ό,τι αγαπά και θέλει να διαφυλάξει ο Ρόι…Οικογενειακό χρέος, αναπάντεχες ανατροπές, όλο και περισσότερα πτώματα: ένα εκτυφλωτικό θρίλερ, ένα ακαταμάχητο αναγνωστικό κοκτέιλ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο νορβηγός Jo Nesbo (1960) είναι ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς αστυνοµικής λογοτεχνίας στον κόσµο, το οποίο είναι µια κάποια παρηγοριά για τον ίδιο καθώς η πολλά υποσχόµενη καριέρα του ως ποδοσφαιριστή διακόπηκε ξαφνικά όταν έπαθε ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα στα δεκαοχτώ του. Αφού σπούδασε οικονοµικά, άρχισε να εργάζεται ως χρηµατιστής, ενώ τα βράδια έπαιζε µε το ροκ συγκρότηµά του, τους Di Derre.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πως πάνε τα πράγματα», του Θάνου Κάππα από τις εκδόσεις Εστία12.09.2018

Όταν ένας εκδότης τού ζήτησε να γράψει τις εµπειρίες του από τις περιοδείες µε το συγκρότηµά του, ο Nesbo κατέληξε να γράφει το πρώτο αστυνοµικό µυθιστόρηµα της σειράς Χάρι Χόλε, τη «Νυχτερίδα». Σήµερα τα βιβλία του (κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο) εκδίδονται σε 50 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 45 εκατοµµύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσµο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος: «Το βασίλειο»  
Συγγραφέας: Jo Nesbo
Μετάφραση: Σωτήρης Σουλιώτης
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
ISBN: 978-618-03-2305-4
Σελίδες: 696
Ημερομηνία Έκδοσης: 17/09/2020
Διαστάσεις: 14 Χ 20,5
Εξώφυλλο: Μαλακό

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b