MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
BAZAAR

Φιλοζωικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας: Φθινοπωρινό bazaar για τα αδέσποτα

Από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ένα φιλοζωικό bazaar στον χώρο φιλοξενίας των ζώων, στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Monopoli Team

Από το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου ως το βράδυ της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2020, ο Φιλοζωικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας μας προσκαλεί στον χώρο φιλοξενίας των ζώων, για ένα φιλοζωικό bazaar που θα στηθεί εντός του Άλσους.

Μπορεί η πανδημία να έχει ανατρέψει πολλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, όμως η αγάπη για τα ζώα και η ανάγκη για συνέπεια στο έργο του Φιλοζωικού συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, παραμένουν αναλλοίωτα.

Πιστοί λοιπόν στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους, μας προσκαλούν στο 14ο Φιλοζωικό Bazaar και το 12ο Wag-A-Thon 2020, με τα σκυλάκια του καταφυγίου, ώστε να μπορέσουν να γίνουν υιοθεσίες. Εκεί θα υπάρχουν, όπως πάντα, πάγκοι με μπλούζες, βιβλία και διάφορα όμορφα μικροπράγματα.

Φυσικά, και φέτος θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο αντάμωμα των ζώων, που έχουν υιοθετηθεί από τον Σύλλογο και το Wagathon, ο καθιερωμένος σκυλομαραθώνιος.

Σε όλη την εκδήλωση θα έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τον covid-19.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Σύλλογο, μέσω του bazaar, να ενισχύσει το ταμείο του έτσι ώστε να συνεχίσει να φιλοξενεί, να στεγάζει και να σιτίζει τα αδέσποτα ζώα του καταφυγίου!

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b