MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Ελληνικού Κινηματογράφου
28 χρόνια μετά: Ο ναός των οστών
Avatar: Φωτιά και στάχτη
Crash
DumbLand
Dynamic:01
Eraserhead
Father Mother Sister Brother
Golden Brothers 2
Greenland 2
Kontinental ’25
Mankind’s Folly
Marty Supreme
Noi
Primate
The early short films of David Lynch
Twin Peaks: ο ύποπτος κόσμος
Vampyr
Ένα απλό ατύχημα
Ένα πράγμα με φτερά
Ανακόντα
Αν είχα πόδια θα σε κλωτσούσα
Βουγονία
Γαλάζιο μονοπάτι
Γερτρούδη
Ζούσε τη ζωή της
Ζωούπολη 2 (μεταγλωττισμένη)
Η Αγγελία
Η φωνή της Χιντ Ρατζάμπ
Καμία άλλη επιλογή
Καποδίστριας
Μέρες οργής
Μαζί ξανά
Μια ιδιωτική ζωή
Μια μάχη μετά την άλλη
Μοιραίο πάθος
Μπλε βελούδο
Μπομπ Σφουγγαράκης: Η αναζήτηση του τετραγωνοπαντελονή (μεταγλωττισμένη)
Νυρεμβέργη
Νύχτα δολοφόνων
Ο Κινηματογραφιστής
Ο Στρατηγός
Ο έρωτας γράφεται…
Ο βασιλιάς των βασιλιάδων: Μια ιστορία από τον Κάρολο Ντίκενς (μεταγλωττισμένη)
Ολέθρια σχέση
Ο σούπερ Τσάρλι (μεταγλωττισμένη)
Ο χορός των φαντασμάτων (μεταγλωττισμένη)
Ρούφους – Ο θαλάσσιος δράκος που δεν ήξερε κολύμπι (μεταγλωττισμένη)
Σε μια άγνωστη χώρα
Σπασμένη φλέβα
Συναισθηματική αξία
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων
Τι σου λέει αυτή η φύση
Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Πρώτο Μέρος
Το Αριστερό μου Χέρι
Το δέντρο που πληγώναμε
Το σκάφος του τρόμου
Το ταρανδάκι των Χριστουγέννων (μεταγλωττισμένη)
Χαμένη λεωφόρος

Οι ταινίες της εβδομάδας: Τετράποδοι ήρωες κλέβουν την παράσταση

Οι νέες ταινίες και οι επανεκδόσεις που βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου με μια ματιά!

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Την ώρα που «Tenet» και «Μουλάν» μοιράζονται τα μεγαλύτερα κομμάτια στην πίτα των εισπράξεων στις αίθουσες, πέντε νέες ταινίες και μια επανέκδοση κλασικής – η φελινική «Ιουλιέτα των πνευμάτων»- επιδιώκουν να κλέψουν τα ψίχουλα που περισσεύουν στα ελάχιστα σινεμά που μένουν ελεύθερα από τα χολιγουντιανά βαριά όπλα.

Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο

Λογικά η πληθωρική δράση που υπόσχεται το «Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο» με τον Τζέραρντ Μπάτλερ να τρέχει να σώσει την οικογένεια του από το ενδεχόμενο της ολοκληρωτικής καταστροφής που προκαλεί η εμφάνιση ενός πελώριου κομήτη, έχει τον πρώτο λόγο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Οι ζωές που δεν έζησα

Εκτός κι αν η συγκίνηση – φτιαχτή ή όχι δεν έχει και τόση σημασία για την Σάλι Πότερ- που υπόσχεται το «Οι ζωές που δεν έζησα» με τους Χαβιέ Μπαρδέμ στο ρόλο του πατέρα που πάσχει από άνοια και Ελ Φάνινγκ (η θυγατέρα του που τον φροντίζει) καταφέρει να πείσει τους πιο ευαίσθητους των θεατών να την προτιμήσουν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο ακαταμάχητος

Το γέλιο που η υπόσχεται η πολιτική σάτιρα «Ο ακαταμάχητος» του Τζον Στιούαρτ με τον Στιβ Καρέλ στο ρόλο ενός συμβούλου επικοινωνίας των Δημοκρατικών δεν είναι ποτέ απλόχερο και αβίαστο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Scooby- Doo

Οι άλλες δύο ταινίες «Scooby- Doo» και «Οι άγνωστοι Αθηναίοι», έχουν για πρωταγωνιστές κάποια τετράποδα. Σχεδιασμένα στον Η/Υ στην πρώτη περίπτωση, αυθεντικά και ολοζώντανα στη δεύτερη.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤ’ αδέσποτα της Αθήνας πάνε σινεμά12.09.2018

Οι άγνωστοι Αθηναίοι

Το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αντωνίου είναι από πολλές απόψεις η ταινία της εβδομάδας χάρη στην τρυφερότητα αλλά και την χιουμοριστική διάθεση με την οποία ντύνει η σκηνοθέτιδα την καθημερινότητα της ζωής των απολαυστικών πρωταγωνιστών της. Ο Σωκράτης, η Ήρα ή Φωτούλα, ο μουσικόφιλος Μάρκος και ο τρομερός Σοφοκλής είναι κάποιοι από τους συμπαθείς αλητάμπουρες που κόβουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντας καταπληκτικά στιγμιότυπα στους περαστικούς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από CINEMA