MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

«Οταν κοιμάται ένα χαρτί…»: Διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής παιδικών κειμένων για ενήλικες, με την συγγραφέα και αφηγήτρια Εύη Γεροκώστα.

Monopoli Team

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, το διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής γραφής παιδικών κειμένων για ενήλικες «Όταν κοιμάται ένα χαρτί…» με την συγγραφέα και αφηγήτρια Εύη Γεροκώστα.

Το εργαστήρι, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις, απευθύνεται σε όσους αγαπούν το βιβλίο, όσους διαβάζουν αλλά δεν γράφουν, όσους γράφουν αλλά δεν διαβάζουν, όσους θα ήθελαν να γράψουν. Στη διάρκεια των συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κείμενα – κυρίως μικρής φόρμας – από την ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία για ενήλικες και παιδιά, θα πειραματιστούν με απλές τεχνικές γραφής, θα κληθούν να γράψουν σύντομα κείμενα υπό τη μορφή ασκήσεων, θα συμμετέχουν σε αυθόρμητες δραστηριότητες και θα εξασκηθούν στη σιωπηρή και τη φωναχτή ανάγνωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής του εργαστηρίου είναι: 23/9, 30/9, 7/10, 14/10 (ώρες 11:00-13:00).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 15 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b