MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

Don’t Worry Darling: Ο Harry Styles στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Olivia Wilde

Ο Harry Styles θα πρωταγωνιστήσει στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Olivia Wilde, «Don’t Worry, Darling», στη θέση του Shia LaBeouf.

Monopoli Team

Ο δεύτερος πρωταγωνιστικός του ρόλος

Ο Harry Styles είναι, πλέον, μέρος του καστ της Olivia Wilde για την καινούργια της ταινία «Don’t Worry, Darling». Αυτή είναι και η δεύτερη φορά που θα τον απολαύσουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά την συμμετοχή του στην ταινία «Dunkirk», του Christopher Nolan, το 2017.

Στο ψυχολογικό αυτό θρίλερ, θα δούμε τον γνωστό τραγουδιστή να πρωταγωνιστεί δίπλα στην Florence Pugh και στη θέση του Shia LaBeouf, ο οποίος τελικά θα απουσιάζει από την ταινία. Παράλληλα, στο καστ θα συμμετέχει και η Dakota Johnson.

Harry Styles

Η ταινία

Για την ώρα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την πλοκή του νέου αυτού θρίλερ. Ωστόσο, απ’ όσο γνωρίζουμε παρουσιάζεται η ζωή μιας συζύγου που ανακαλύπτει πως τελικά δεν είναι τόσο υπέροχη όσο νόμιζε. Διαδραματίζεται, στην έρημο της Καλιφόρνια κάπου το 1950.

Η ταινία «Don’t Worry, Darling» αποτελεί τη δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της Olivia Wilde, μετά το «Booksmart», το 2019.

Olivia Wilde

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνιστεί σε νέο φιλμ εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία12.09.2018

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b