MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
06
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες στο Studio Μαυρομιχάλη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες στο Studio Μαυρομιχάλη, ξεκινά για ακόμη μία χρονιά, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Για δωδέκατη χρονιά, και φυσικά ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκινάει στο Studio Μαυρομιχάλη, το Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Φώτη Μακρή, της χορογράφου και ηθοποιού Στέλλας Κρούσκα και της ηθοποιού Κλεοπάτρας Τολόγκου. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

Μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις σωματικής έκφρασης και επικοινωνίας, αναλύσεις θεατρικών έργων και ρόλων και παρεμβάσεις σημαντικών θεωρητικών του θεάτρου, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη τέχνη του Θεάτρου και ίσως να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Στο τέλος κάθε χρονιάς, γίνεται μια παρουσίαση της δουλειάς της ομάδας για τους φίλους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι να δούμε σήμερα; 13 προτάσεις για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου12.09.2018

Τα έργα που παρουσιάστηκαν προηγούμενες χρονιές:

Τις προηγούμενες χρονιές στα πλαίσια του εργαστηρίου έχουν παρουσιαστεί από τους συμμετέχοντες τα έργα: ”Παιχνίδι της Σφαγής” του Ευγένιου Ιονέσκο, ”Τελετή” του Παύλου Μάτεση, ”Αγγέλλα” του Γιώργου Σεβαστίκογλου, ”Το καινούργιο σπίτι” του Κάρλο Γκολντόνι, ”το Γεύμα” της Λείας Βιτάλη, ”Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται” του Ρομπέρ Τομά, ”Η Αυλή των Θαυμάτων” του Ιάκωβου Καμπανέλη, ”Η Άνοδος”, σκηνική σύνθεση με θέμα τον φασισμό, ”Ξενοδοχείο ο Παράδεισος” του Ζώρζ Φευντώ, ”Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη, ”Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” του Λόρκα, οι ”Τρεις αδελφές” του Τσέχωφ, ”Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε” του Λουίτζι Πιραντέλλο, ‘‘Ανθισμένες μανόλιες” του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, ”Ο Πειρασμός και το Φιόρο του Λεβάντε” του Γρηγορίου Ξενόπουλου.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έναρξη εργαστηρίου: Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 (οι μέρες και οι ώρες του εργαστηρίου, θα κανονιστούν κατόπιν συνενοήσεως των μελών της ομάδας)
Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2020– Ιούνιος 2021
Υπεύθυνοι: Φώτης Μακρής – Στέλλα Κρούσκα – Κλεοπάτρα Τολόγκου

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Μια άλλη Θήβα: Σε ποια αθηναϊκά θέατρα θα δούμε την παράσταση το Φθινόπωρο
Θεατρικά Νέα
Συναυλίες, αρχαίο δράμα, κορυφαίες παραστάσεις με θέα την Αθήνα: Όσα θα δούμε στο Θέατρο Λυκαβηττού μέχρι τον Οκτώβριο
Θεατρικά Νέα
πολίτες β’ κατηγορίας: Το φθινόπωρο επιστρέφουν στο θέατρο Καρέζη
Εκδηλώσεις
5 χρόνια Θέατρο Μπέλλος: Ένας ανοιχτός διάλογος με την εποχή μας το ρεπερτόριο της σεζόν 2026-27
Θεατρικά Νέα
Αλλά αυτοί είστε: Η νέα παράσταση της Σοφίας Μουτίδου το φθινόπωρο στο Μικρό Παλλάς
Θεατρικά Νέα
Εθνικό: Οι «Τρωάδες» της Ελένης Ευθυμίου ξεκινούν καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μεσοτοιχίες: Επιπλέον ημερομηνίες για τη νέα παράσταση της Εύας Οικονόμου-Βαμβακά στην Καβάλα
Θεατρικά Νέα
Μια Ιλιάδα: Σύγχρονη σκηνική εκδοχή του ομηρικού έπους με την Πέγκυ Τρικαλιώτη σε όλους τους ρόλους
Θεατρικά Νέα
Τρωάδες: Νέα παράσταση καθολικής προσβασιμότητας στην Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
Θεοδώρα, Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου: Η νέα ελληνική όπερα στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Ακυρώθηκαν οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο λόγω των πυρκαγιών στην Αργολίδα
Εκδηλώσεις
Το 3ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας επιστρέφει ως ζωντανή σκηνή πνευματικής και λαϊκής ιστορίας