MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 13 προτάσεις για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Athens Digital Arts Festival
Monopoli Team

ΣΙΝΕΜΑ

Athens Digital Arts Festival: Γαλλική ψηφιακή τέχνη στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου

Η Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Athens Digital Arts Festival (ADAF) δίνουν ραντεβού με το κοινό σήμερα, στην ανακαινισμένη ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, με μια πρωτότυπη επιλογή γαλλικών έργων από το αρχείο του Φεστιβάλ. Η καλλιτεχνική ομάδα του ADAF προτείνει μια ρετροσπεκτίβα ταινιών τέχνης, avant-garde και κινουμένων σχεδίων που σηματοδότησαν το φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια και μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά εδώ.
Δευτέρα 7/9, 20:30
Ελεύθερη είσοδος με εγγραφή
Ταράτσα Γαλλικού Ινστιτούτου, Σίνα 31, Αθήνα

City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Σήμερα Δευτέρα 7/9:
20:30 Oldboy (Chan-Wook Park)
22:45 Παράσιτα
Από 5€

Νατάσσα Μποφίλιου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Τεχνόπολη

Ύστερα από 3  sold out συναυλίες μέσα στην καρδιά του χειμώνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έρχονται για την τελευταία «Εν Λευκώ» συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών.
Δευτέρα 7/9, 21:00
16-20€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών, Κεραμεικός

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Βεάκειο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί της τα αγαπημένα της τραγούδια αλλά και άλλα τραγούδια που κρύβουν μέσα τους όλα όσα θέλει να μας πει.
Δευτέρα 7/9, 21:00
15€ (γενική είσοδος) 
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Μανώλης Φάμελλος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Στάθης Δρογώσης

Μανώλης Φάμελλος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Στάθης Δρογώσης στις Αχαρνές

Ο Μανώλης Φάμελλος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί και φίλοι συναντιούνται ξανά επί σκηνής, για ένα live που θα μας ταξιδέψει στον χρόνο. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές».
Δευτέρα 7/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσεων 2102478505 / 6936013476)
Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Λόφος Προφήτη Ηλία, Αχαρνές Αττικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός: Oι δωρεάν εκδηλώσεις της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου12.09.2018

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στην Ηλιούπολη

Με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Κώστα Θωμαΐδη και την Ρίτα Αντωνοπούλου. Ο Θάνος Μικρούτσικος έντυσε με τη μουσική του τις τελευταίες δεκαετίες της ιστορίας του τόπου, έγραψε τραγούδια που σφράγισαν την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Μοιράστηκε μέσα από τους ήχους του το όνειρο ενός καλύτερου κόσμου κι ο μόνος τρόπος που ήθελε να τον θυμόμαστε είναι μέσα από το έργο του, τραγουδώντας τους ποιητές που τόσο αγάπησε. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2020.
Δευτέρα 7/9, 21:00
8-10€
Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα

Κώστας Μακεδόνας

Κώστας Μακεδόνας στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Ο Κώστας Μακεδόνας, με τρεις από τους μόνιμους συνεργάτες του και σολίστες, έρχεται για ένα live με αγαπημένα τραγούδια της καριέρας του. Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Δευτέρα 7/9, 21:00
5-8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα

Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο συνθέτης Απόστολος Καλδάρας, η εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού τραγουδιού. Στην αφιερωματική αυτή συναυλία θα ακουστούν τραγούδια από την περίοδο του ρεμπέτικου, καθώς και τη «Μικρά Ασία» και τον «Βυζαντινό Εσπερινό». Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Βασίλης Κορακάκης. Συμμετέχει ο γιος του συνθέτη Κώστας Καλδάρας.
Δευτέρα 7/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Η Μαρίζα Ρίζου στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Αυτό «Το καλοκαίρι» αφήνουμε πίσω όλα όσα μας κάναν να νοιώσουμε άβολα και ζούμε το παρόν χωρίς να μας απασχολεί καμία σκέψη για το παρελθόν ή το μέλλον, απλά παρασυρόμαστε στους ρυθμούς της Μαρίζας Ρίζου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020
Δευτέρα 7/9, 20:30
10€
Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 

Τάιμινγκ, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

ΘΕΑΤΡΟ

Τάιμινγκ, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο Cine Άνεσις

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με τη νέα stand-up comedy παράστασή του, με τον τίτλο «Τάιμινγκ». Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος Χατζηπαύλου αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και τα παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα, σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.
Δευτέρα 7/9, 21:00
10-12€
Cine Άνεσις Θερινό, Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι

Ο κήπος, του Bruce Gooch στο Κηποθέατρο Παπάγου

Δύο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη. Μία παράσταση σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Στέλιο Μάινα και Κάτια Σπερελάκη. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2020.
Δευτέρα 7/9, 20:30
13-15€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Φαέθων

Φαέθων, στον Αρχαιολογικό χώρο Κεραμεικού

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, παρουσιάζει τη νέα του θεατρική παράσταση που αφορά στο γνωστό μύθο του Φαέθοντα, όπως καταγράφεται στις «Μεταμορφώσεις» του Οβίδιου (μετάφραση Θεόδωρος Παπαγγελής) και στα σωζόμενα αποσπάσματα της τραγωδίας του Ευριπίδη (μετάφραση Γιώργος Σαμπατακάκης). Η σκηνοθεσία είναι της Έφης Θεοδώρου και ερμηνεύουν οι Μαρία Σκουλά, Μάξιμος Μουμούρης και Λάμπρος Κωνσταντέας.
Δευτέρα 7/9, 19:30
Η είσοδος για την παράσταση είναι ελεύθερη. Ισχύει η καταβολή του αντιτίμου για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο: 8€ (κανονικό), 4€ (μειωμένο)
Αρχαιολογικός χώρος Κεραμεικού, Ερμού 148

Κρουστών Χρησμός για τον Οιδίποδα, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Η Κοινότητα Τέχνης Ηχοποιοί, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ παρουσιάζει στο Ανοιχτό Θέατρο του Κολωνού για μία μοναδική παράσταση το έργο «Κρουστών Χρησμός για τον Οιδίποδα», σε σκηνοθεσία Ειρήνης Καπελώνη και μουσική Νίκου Τουλιάτου.
Δευτέρα 7/9, 20:30
5-10€
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b