MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θέατρο Σταθμός: Τι θα δούμε στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2020 – 2021

Το θέατρο Σταθμός παρουσιάζει το φετινό του καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνονται έργα καταξιωμένων συγγραφέων, αλλά και πολλά αφιερώματα.

Monopoli Team

Τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες που η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει, το θέατρο Σταθμός ανοίγει, για τέταρτη χρονιά, με μια σειρά ξεχωριστών δράσεων και παραστάσεων.

Οι παραστάσεις

Το φετινό ρεπερτόριο του θεάτρου Σταθμός, που έχει ως κύριες ενότητες του το νεοελληνικό έργο, την ετερότητα και μικρά κλασσικά αναγνώσματα, περιλαμβάνει βραβευμένα έργα καταξιωμένων συγγραφέων από όλον τον κόσμο που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (Λεονίντ Αντρέγιεφ, Ορνέλα Βόρπσι, Έντγκαρ Λη Μάστρες, Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, Μάρτιν Σέρμαν, Αλέξης Σταμάτης κ.ά) με σημαντικές σκηνοθετικές υπογραφές (Κάτια Γέρου, Παντελής Δεντάκης, Κυριάκος Κατζουράκης, Δήμητρα Κονδυλάκη, Στέλιος Κρασανάκης, Γιάννης Λεοντάρης, Ένκε Φεζολλάρι κ.ά) καθώς και την περυσινή του επιτυχία «Ο Γάμος» του Μάριου Ποντίκα σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου και Αγγελικής Μαρίνου.

Τα αφιερώματα

Επιπλέον, το θέατρο Σταθμός για τη θεατρική σεζόν 2020 – 2021 ετοιμάζει δύο ενδιαφέροντα αφιερώματα: ένα πρωτότυπο αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, περίπου 100 χρόνια μετά την πρώτη πρώιμη περίοδό του, με τη συμμετοχή του Μάνου Λαμπράκη, της Λουκίας Μιχαλοπούλου και του Αντώνη Μποσκοΐτη, καθώς και ένα ανατρεπτικό αφιέρωμα για το Μάρτιο του 2021, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Παιδικές παραστάσεις και online προβολές

Τέλος, ο Μικρός Σταθμός καλοσωρίζει τον Δημήτρη Κουρούμπαλη ο οποίος διασκευάζει και σκηνοθετεί για τα παιδιά τον «Ρομπέν των Δασών», ενώ παράλληλα, για τις ευπαθείς ομάδες, θα συνεχιστεί και την ερχόμενη περίοδο ο ψηφιακός σχεδιασμός του θεάτρου που προγραμματίζει την προβολή παλαιότερων παραστάσων, αρχής γενομένης με τις παραστάσεις του Μάνου Καρατζογιάννη «Οι Μάρτυρες των Αθηνών» και «Για την Ελένη» με τη Μαρία Κίτσου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ανακαινισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξεκινά τη νέα σεζόν το Θέατρο Άλφα Ληναίος Φωτίου
Θεατρικά Νέα
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Θεατρικά Νέα
Οι "Σπυριδούλες" της Νεφέλης Μαϊστράλη επιστρέφουν στη σκηνή
The Art of Life
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Θεατρικά Νέα
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Θεατρικά Νέα
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
Θεατρικά Νέα
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 14 παραστάσεις σε 3 θέατρα και 5 σκηνές – Με Early Bird προσφορά
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πορεία: Προσφορά προπώλησης – Όλες οι παραστάσεις με €12
Θεατρικά Νέα
«Στο κέντρο του κόσμου»: H Κάμιρος παρουσιάζει το πρόγραμμα για το 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Η Martha Graham Dance Company στην Αθήνα για τα 100ά της γενέθλια – Η προπώληση ξεκίνησε
Θεατρικά Νέα
Φιλοκτήτης: Οι τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα