MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Με αυστηρά μέτρα έρχεται τον Σεπτέμβριο

Παρά τις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία του κορονοϊού, η Εβδομάδα Μόδας θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, αλλά υπό διαφορετικές προϋποθέσεις.

Monopoli Team

Μια εβδομάδα γεμάτη…μόδα!

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη θα διεξαχθεί και φέτος, από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, οι συνθήκες διεξαγωγής της θα είναι λίγο διαφορετικές, καθώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε όλες τις εκδηλώσεις. Πολλοί από τους σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους είτε ψηφιακά είτε με φυσική παρουσία, χωρίς όμως ακροατήριο!

Τι θα δει το κοινό

Πολλά γνωστά ονόματα θα εμφανιστούν και φέτος. Ο Tom Ford θα παρουσιάσει την τελευταία του δουλειά μαζί με τους Eckhaus Latta και Collina Strada. Επιπλέον, άλλα σημαντικά ονόματα που δεν θα λείψουν από την εβδομάδα είναι οι Telfar, Pyer Moss, Christopher John Rogers και Marc Jacobs, που θα κλείσουν τη φετινή σεζόν.

Βέβαια, αξιοσημείωτη θα είναι και η παρουσία άλλων ανεξάρτητων brand που δεν αναγράφονται στο επίσημο πρόγραμμα αλλά είναι πιθανό να εμφανιστούν. Κάτι παρόμοιο έγινε, άλλωστε, τον περασμένο Φεβρουάριο με brands που εμφανίστηκαν τελικά στο Dove Street Market.

Τα βασικότερα μέτρα προφύλαξης

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι διοργανωτές θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο αριθμός των ατόμων στις εκδηλώσεις θα περιορίζεται συνολικά στα 50 άτομα. Επιπλέον, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ θα εξετάζονται πριν παραστούν στις επιδείξεις μόδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Εβδομάδα Μόδας αποτελούσε μια σημαντική πηγή εσόδων για τη Νέα Υόρκη στο παρελθόν, με έσοδα 900 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και κέρδη πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια για τον τουριστικό κλάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVogue: Δύο εξώφυλλα από Αφροαμερικανούς καλλιτέχνες στο τεύχος Σεπτεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Η θρυλική μορφή της Νίνα Σιμόν ζωντανεύει επί σκηνής τον Οκτώβριο
Μουσικά Νέα
Όταν η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε στη συναυλία του ΛΕΞ (vid)
Επίκαιρα
Μαίνονται οι πυρκαγιές στη Σμύρνη: Συλλήψεις για εμπρησμούς (video)
Μουσικά Νέα
Τα “Παράθυρα” είναι το νέο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη – Δες το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία The Boy
Επίκαιρα
Στη Μεσόγειο οι θερμοκρασίες αυξάνονται ταχύτερα από κάθε άλλη περιοχή
Επίκαιρα
Διπλασιάστηκαν οι «χαμένες ώρες» στον Κηφισό μέσα σε έξι χρόνια
Cine News
COSMOTE HISTORY HD: Η «Μηχανή του Χρόνου» ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Μουσικά Νέα
I Will Survive: Το τραγούδι της Gloria Gaynor που έμεινε στην ιστορία
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θεατρικά Νέα
Ηλέκτρα του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Cine News
Between a Rock and a Hard Place: Το ντοκιμαντέρ του Θάνου Λυμπερόπουλου κάνει πρεμιέρα στο «Beyond Borders»