MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Café-Εστιατόριο Mουσείου Γουλανδρή: Μια όαση γεύσης και δροσιάς στην καρδιά της Αθήνας

Ο αίθριος χώρος του B & E Goulandris Café-Restaurant μας υποδέχεται και τον Αύγουστο, με ένα ανανεωμένο δροσιστικό, καλοκαιρινό μενού με την υπογραφή του IT.

Goulandris Café-Restaurant
Monopoli Team

Μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, «κρύβεται» ένας ανοιχτός αστικός κήπος. Ο αίθριος χώρος του B&E Goulandris Café-Restaurant αποτελεί μία όαση δροσιάς στην καρδιά της πόλης.

Goulandris Café-Restaurant

Τη λειτουργία και το μενού του B&E Goulandris Café-Restaurant επιμελείται η ομάδα του IT Restaurant (Σκουφά 29, Κολωνάκι), προσφέροντας μία πρωτότυπη γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα με ένα δημιουργικό twist. Φέροντας την ποιοτική σφραγίδα του ομίλου ΙΤ, το Café-Eστιατόριο του Μουσείου προσφέρει ουσιαστικό comfort φαγητό με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία της δημιουργικής οικογένειας ΙΤ.

Το καλοκαιρινό μενού έρχεται να εμπλουτίσει γευστικά την εμπειρία της επίσκεψης στο Μουσείο, ενώ ο αίθριος χώρος του Β&Ε Goulandris Café-Restaurant είναι ιδανικός προορισμός για ένα δροσερό διάλειμμα στην πόλη. Το σύγχρονο και διακριτικό design, η αυθεντική αστική αύρα και η βλάστηση που αγκαλιάζει περιμετρικά τον αίθριο χώρο του, καθιστούν το Café-Restaurant έναν τόπο συνάντησης για όλη τη διάρκεια της ημέρας: για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό ή απογευματινό γεύμα, δημιουργικά meetings, επαγγελματικά γεύματα αλλά και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

*Δείτε εδώ το μενού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσείο Γουλανδρή: Ένας αιώνας ευρωπαϊκής τέχνης στην καρδιά της Αθήνας12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο λειτουργίας:

Τετάρτη, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 18.00
Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 – 20.00
Δευτέρα & Τρίτη: Κλειστά

Ο χώρος διατίθεται και εκτός ωραρίου για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Για την είσοδο στο Café-Εστιατόριο κατά τις ώρες λειτουργίας, δεν απαιτείται εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες:

Τ: +30 210 756 2895
E: [email protected]

Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα, 116 35 | Τηλ: 210 72 52 895 | E. [email protected]goulandris.gr

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b