Αστυνομική
Ο αστυνόμος
Γαλλική αστυνομική ταινία του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Αλέν Ντελόν, Κατρίν Ντενέβ και ο Ρίτσαρντ Κρένα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 98'
Monopoli Team
22.07.2020
A
A
Υπόθεση
Ένας αστυνομικός συνδέεται ερωτικά με μία γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη μ’ έναν ιδιοκτήτη μπαρ, αλλά η δουλειά αυτή αποτελεί τη βιτρίνα για τις ληστείες που εκτελεί. Μετά από μία αριστοτεχνική ληστεία τρένου, αρχίζει η ανελέητη καταδίωξη.
Λίγα λόγια για τη ταινίαΓαλλική αστυνομική ταινία του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Αλέν Ντελόν, Κατρίν Ντενέβ και ο Ρίτσαρντ Κρένα.
Στις δύο προηγούμενες ταινίες που συνεργάστηκε ο Αλέν Ντελόν με τον Ζαν-Πιερ Μελβίλ (Ο Δολοφόνος με το Αγγελικό πρόσωπο, Ο Κόκκινος Κύκλος) θα υποδυόταν τον εγκληματία.
Κυνικό και μελαγχολικό, ένα αριστουργηματικό φιλμ νουάρ, με ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο στο κέντρο της ιστορίας, αυτό του καταζητούμενου, της γυναίκας του και του αστυνομικού που τον καταδιώκει.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Un Flic
Σκηνοθεσία: Ζαν-Πιερ Μελβίλ
Σενάριο: Ζαν-Πιερ Μελβίλ
Παίζουν: Αλέν Ντελόν, Πωλ Κροσέ, Ρικάρντο Κουτσιόλα, Μάικλ Κόνραντ, Ρίτσαρντ Κρένα, Κατρίν Ντενέβ, Σιμόν Βαλέρε
Παραγωγή: Ρομπέρ Ντόρφμανν
Διάρκεια: 98'
Χώρα: Γαλλία
Έτος: 1972
Διανομή: Bibliotheque
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
25η Μαρτίου: Δωρεάν η είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης
Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 μέσα από έργα σπουδαίων ζωγράφων
Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που μπορούμε να δούμε σήμερα 25η Μαρτίου
Αρχαίο Θέατρο Θάσου: Από την ανασκαφή στην αποκατάσταση – Διάλεξη στο πλαίσιο του Megaron Plus
Adolescence: Σαρώνει τις υποψηφιότητες των Bafta 2026 – Ποιες σειρές αφήνει πίσω;
Ο Μαγεμένος Βοσκός, της bijoux de kant στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Τo κομπλεξικό, του Αχιλλέα ΙΙΙ από την Ομάδα Νοητή Γραμμή στο Θέατρο Αλκμήνη
Γιώργος Νταλάρας: Κυκλοφορεί το βινύλιο με τα τραγούδια της παράστασης «Οιδίπους Τύραννος»
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα φέρνει τον ρυθμό της άνοιξης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Box office: Πόσα εισιτήρια έκοψε “Η τελευταία κλήση” το πρώτο 4ήμερο;