MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

5 σειρές για binge-watching που δεν πρέπει να χάσετε

Διαλέξαμε 5 σειρές λίγων επεισοδίων από το πλούσιο πρόγραμμα της COSMOTE TV, που μπορείτε να δείτε μέσα σε ένα βράδυ!

The Great
author-image Ευθυμία Πουλάδη

Το κανάλι COSMOTE SERIES HD της COSMOTE TV, προβάλλει σειρές καθημερινά και όλο το 24ωρο, δίνοντας στους συνδρομητές την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε ασταμάτητη ροή. Αν δεν προλάβεις να δεις κάποιο επεισόδιο, μην ανησυχείς, καθώς γίνεται να το παρακολουθήσεις όποτε επιθυμείς εσύ, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV PLUS, εντελώς δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει τι να δεις, ή απλά δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για τηλεόραση, εμείς σου προτείνουμε 5 σειρές με λίγα επεισόδια για να κάνεις binge-watching όλο το βράδυ. Enjoy!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ9 παιδικές σειρές που βλέπουμε φανατικά στα κανάλια της COSMOTE TV12.09.2018

The Great

Σειρά εποχής με στοιχεία κωμωδίας, που αφηγείται την άνοδο της νεαρής Αικατερίνης σε Αυτοκράτειρα της Ρωσίας  και το γάμο της με τον αυτοκράτορα Πέτρο Γ’. Την σειρά υπογράφει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, σεναριογράφος της «Ευνοούμενης» του Γιώργου Λάνθιμου, κάτι που φαίνεται από το σατιρικό ύφος της σειράς και τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι χαρακτήρες. Αποτελείται από 10 επεισόδια των 45 λεπτών, και ίσως χρειαστεί παραπάνω από ένα βράδυ για να την δείτε ολόκληρη, όμως σίγουρα θα περάσετε καταπληκτικά με αυτή την ιδιαίτερη και διασκεδαστική σειρά. Πρωταγωνιστεί η Ελ Φάνινγκ (Maleficent) ως Αικατερίνη και ο Νίκολας Χουλτ (X-Men) ως Πέτρος.

Βοdyguard

Μίνι βρετανική σειρά 6 επεισοδίων του BBC, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Χρυσή σφαίρα, Ρίτσαρντ Μάντεν του «Game of Thrones». Η υπόθεση αφορά έναν βετεράνο του βρετανικού στρατού, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, αφού πολέμησε στο Αφγανιστάν και διορίζεται σωματοφύλακας της Υπουργού Εσωτερικών (Κίλι Χοζ), οι πολιτικές της οποίας έρχονται σε αντίθεση με τις δικές του πεποιθήσεις. Καταιγιστικό αστυνομικό-πολιτικό θρίλερ που κρατάει συνεχώς το ενδιαφέρον του θεατή!

The Good Fight

Η τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς περιλαμβάνει 7 επεισόδια, στα οποία πρωταγωνιστεί η Κριστίν Μπαράνσκι του «Mamma Mia». Υποδύεται την Νταϊάν Λόκχαρτ, μια δυναμική δικηγόρο, που προσπαθεί να ξαναχτίσει την χαμένη της καριέρα και περιουσία από το μηδέν, δουλεύοντας σε μια νέα δικηγορική εταιρεία. Συμπρωταγωνιστεί η Ρόουζ Λέσλι του «Game of Thrones», ως εγγονή και βοηθός της.

The Luminaries

Μίνι δραματική σειρά 6 επεισοδίων του BBC, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Έλενορ Κάτον. Αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής εξερευνήτριας, που ξεκινά μια νέα ζωή στη Νέα Ζηλανδία, ψάχνοντας για χρυσό, το 1860. Η σειρά διαθέτει όλα τα στοιχεία για binge-watching: μυστήριο, περιπέτεια, έρωτα, εκδίκηση και έγκλημα. Πρωταγωνιστούν: Eve Hewson, Eva Green, Himesh Patel.

The Salisburg Poisonings

Τον Μάρτιο του 2018, η απόπειρα δολοφονίας του διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του συγκλονίζει τη μικρή κοινότητα της βρετανικής πόλης Σάλσμπερι και φέρνει τις Αρχές αντιμέτωπες με μια άνευ προηγουμένου εθνική κρίση. Τρία μόλις επεισόδια που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και θα σας καθηλώσουν. Παίζουν: Αν Μαρί Νταφ, Ρέιφ Σπολ, Μαρκ Άντι.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b