MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV

9 παιδικές σειρές που βλέπουμε φανατικά στα κανάλια της COSMOTE TV

Διαλέξαμε τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές από τα παιδικά κανάλια της Disney και το Nickelodeon και σας τις παρουσιάζουμε.

Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι
Monopoli Team

Τα παιδικά κανάλια της Disney (Disney Chanel, Disney Junior και Disney XD) και το Nickelodeon, τα οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε από την πλατφόρμα της COSMOTE TV, έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις διασημότερες τηλεοπτικές παιδικές σειρές. Διαλέξαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες και σας τις παρουσιάζουμε.

Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι

Η μοναδική Zendaya σε ρόλο James Bond!

Σειρά με 3 σεζόν, παραγωγή του 2015 για ηλικίες 8+

Η Κέι Σι Κούπερ, μαθήτρια γυμνασίου, μεγαλοφυΐα των μαθηματικών, ανακαλύπτει ότι οι γονείς της είναι μυστικοί πράκτορες που εργάζονται για μια εταιρεία που ονομάζεται «The Organization». Τελικά, την στρατολογούν και την κάνουν μέλος της οργάνωσης.

Ο αδερφός της όπου νιώθει ότι οι γονείς και οι αδελφή του τον άφησαν απ’ έξω, προσπαθεί να βοηθήσει και καταφέρνει να γίνει μέλος κι αυτός της ομάδας κατασκόπων.  Οι γονείς της Κέι Σι αποκτούν ένα νέο παιδί, την Τζούντι ένα γλυκύτατο και κυνικό ρομπότ. Όλοι μαζί αναλαμβάνουν δράση σε μυστικές  αποστολές!

Πρωταγωνίστρια της σειράς η ταλαντούχα και βραβευμένη ηθοποιός και τραγουδίστρια  Zendaya Maree Stoermer Colema γνωστή απλώς ως Zendaya, που από 2019 είναι το πρόσωπο της Lancome. Η Zendaya είναι επίσης το κορίτσι του Peter Parker στις δυο τελευταίες ταινίες της Marvel, Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του και Μακριά από τον τόπο του.

Τζέσι (Jessie)

Παλιά αλλά πάντα απολαυστική η σειρά με την θεότρελη νταντά

Σειρά με 4 σεζόν, παραγωγή του 2011 για όλες τις ηλικίες

Η σειρά ακολουθεί την Jessie Prescott, μια νεαρή με καταγωγή από μικρή επαρχιακή πόλη που φτάνει στη Νέα Υόρκη για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, επαναστατώντας ταυτόχρονα ενάντια στον αυστηρό στρατιωτικό πατέρα της.  Βρίσκει δουλειά ως νταντά στην πλούσια οικογένεια Ross, όπου ζει σε ένα ρετιρέ στο Upper West Side της Νέας Υόρκης. Οι γονείς αυτής της οικογένειας  απουσιάζουν πολύ συχνά και τη φροντίδα των τεσσάρων παιδιών τους αναλαμβάνει η άπειρη Jessie με τη βοήθεια ενός τεμπέλη και σαρκαστικού μπάτλερ του Bertram.

Τα αδέλφια Ross:

Η πανέμορφη Emma, είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί των Ross. Είναι μια κυνική ντίβα που νομίζει ότι μπορεί να φέρει  τον κόσμο στα μέτρα της. Η Emma  θα γίνει κατά τη διάρκεια της σειράς Vlogger μόδας!

o ​​Luke, είναι το πρώτο υιοθετημένο παιδί της οικογένειας, ένα χαλαρό και γοητευτικό, αγόρι που γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ. Έχει πάθος για βιντεοπαιχνίδια, το χορό και είναι σίγουρος ότι η Jessie θα τον ερωτευθεί.

Ο Ravi είναι ένα ευγενές και ευφυές αγόρι, που γεννήθηκε στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας Όταν ήταν 1,5 έτους, όταν υιοθετήθηκε από την οικογένεια Ross. Περνά το χρόνο του με το κατοικίδιο του μια σαύρα 7 μέτρων την κυρία Kipling.

Η Zuri , το μικρότερο υιοθετημένο παιδί των Ross είναι ένα αδίστακτο και ομιλητικό κορίτσι από την Ουγκάντα. Είναι πολύ δημιουργική κα ευρηματική και τρέφει μεγάλη αγάπη στα ουράνια τόξα, τους μονόκερους, τις γοργόνες και την country μουσική. Κάνει πολύ καλή παρέα με τους φανταστικούς φίλους της.

Θα τα βγάλει πέρα η Jessie με αυτή την ετερόκλητη οικογένεια;

Μακριά από το Σπίτι / Κατασκήνωση Κικιγουάκα

Η πιο πολυεθνική οικογένεια της Νέας Υόρκης κάνει διακοπές στο δάσος.

Σειρά με 4 σεζόν, παραγωγή του 2015 για ηλικίες 8+

Εν αναμονή της 5ης σεζόν βλέπουμε και πάλι τις περιπέτειες της Νεοϋορκέζικης παρέας των αδελφών Ross (η γνωστή οικογένεια από τη σειρά Jessie) στο Camp Kikiwaka, στο Μέιν, εκεί όπου συναντήθηκαν οι γονείς τους για πρώτη φορά ως έφηβοι. Το Camp πήρε το όνομά του από ένα θρυλικό πλάσμα που μοιάζει με τον Bigfoot και ζει στο κοντινό δάσος. Τα αδέλφια Ross  στη διάρκεια των 4 σεζόν πείθουν τους πλούσιους γονείς τους να αγοράσουν το Camp Kikiwaka αφού εκεί περνούν πάντα καταπληκτικά με τους φίλους τους.

Η Απίθανη Χάρλεϋ

Πως επιβιώνει ένα κορίτσι σε μια πολυμελή οικογένεια;

Σειρά με 3 σεζόν, παραγωγή του 2016 για ηλικίες 8+

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Λατινοαμερικανικής καταγωγής οικογένειας Ντίαζ, που έχει εφτά παιδιά και ζει στη Μασαχουσέτη. Πως μπορεί να επιβιώσει ένα κορίτσι ανάμεσα στα μεγαλύτερα και μικρότερα αδέλφια της; Το να είσαι το μεσαίο παιδί μιας οικογένειας επτά παιδιών δεν είναι εύκολο! Η Xάρλεϋ που είναι αστέρι στην μηχανική χρησιμοποιεί τις εφευρέσεις της για να τα βγάλει πέρα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια!

Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls

Θα μπορούσαν πολλά από τα γεγονότα να είναι στο σενάριο του Twin Peacks.

Σειρά με 3 σεζόν, παραγωγή του 2016 για όλες τις ηλικίες

Ο 12χρονος Ντίπερ και η δίδυμη αδερφή του Μέιμπελ πηγαίνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Πιεντμόντ της Καλιφόρνια, στο θείο τους Σταν στο Γκράβιτι Φολς. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται σε αυτή τη μικρή πόλη.  Ο Ντίπερ βρίσκει στο δάσος ένα ημερολόγιο, οι μέρες των διδύμων δεν θα είναι ίδιες πια.

Από την Disney Press, κυκλοφορούν και εικονογραφημένα βιβλία της σειράς, το «Gravity Falls: Lost Legends» καθώς και το «Gravity Falls: Journal».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο μιούζικαλ «The Wiz» διαθέσιμο για online streaming, εντελώς δωρεάν12.09.2018

Φινέας και Φερμπ

Οι καλοκαιρινές διακοπές των θαυμάτων!

Σειρά με 4 σεζόν, παραγωγή του 2012 για όλες τις ηλικίες

Ο Φινέας Φλιν και ο Άγγλος ετεροθαλής αδελφός του Φερμπ Φλέτσερ κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές ασχολούνται καθημερινά με την κατασκευή κάποιας εφεύρεσης η διοργανώνουν ένα μεγάλο γεγονός, το οποίο όμως ενοχλεί την αδελφή τους, Κάντας . Η Κάντας ζει και αναπνέει για να αποκαλύψει τα σχέδιά τους στην μητέρα τους την Λίντα και στον πατέρα τους Λόρενς.

Το κατοικίδιο της οικογένειας ο Πέρρυ Πλατύποδας, ζει διπλή ζωή ως κατοικίδιο και ως μυστικός πράκτορας, που εργάζεται ως κατάσκοπος για λογαριασμό της οργάνωσης O.W.C.A., η οποία είναι μια άκρως μυστική υπηρεσία που χρησιμοποιεί άρτια εκπαιδευμένα ζώα για να καταπολεμήσει το έγκλημα. Ο Δρ. Χάινζ Ντουφένσμιρτ, είναι ορκισμένος εχθρός του Πέρρυ Πλατύποδα.

Τα δυο παράλληλα σενάρια της σειράς συμπίπτουν στο τέλος κάθε επεισοδίου το οποίο συνήθως οδηγεί στην εξαφάνιση κάθε ίχνους από τις εφευρέσεις ή το πρότζεκτ το οποίο είχαν ετοιμάσει τα αγόρια, ακριβώς λίγο πριν μπορέσει να το δείξει η αδελφή τους Κάντας στην μητέρα τους.

Οι Γκριν στη Μεγαλούπολη

Από την επαρχία στη πόλη …

Σειρά με 2 σεζόν, παραγωγή του 2018 για ηλικίες 8+

Ο Κρίκετ και η Τίλι Γκριν δυο μικρά αδέλφια, μετακομίζουν με την οικογένειά τους, αφού έχασαν το αγρόκτημά τους, από μια μικρή επαρχιακή πόλη σε μια μεγαλύτερη η οποία ονομάζεται Μεγαλούπολη. Κι ενώ προσπαθούν να εγκλιματιστούν, οι απόψεις τους για τις διαφορές ανάμεσα στην πόλη και στην ύπαιθρο αποκαλύπτονται με άκρως διασκεδαστικό τρόπο.

Αμφίβια

Το κορίτσι και ο βάτραχος;

Σειρά με 1 σεζόν, παραγωγή του 2019 για ηλικίες 8+

Η Αν Μπούντσι ένα 13χρονο εγωκεντρικό κορίτσι, έκλεψε ένα μυστηριώδες μουσικό κουτί στα γενέθλιά της, μετά από συμβουλή της φίλης της, Σάσα, που τη στέλνει μαγικά στην Αμφίβια.

Η Αμφίβια είναι ένα τροπικό νησί γεμάτο βατράχους, φρύνους και γιγάντια έντομα. Εκεί συναντά και γίνεται φίλη με έναν περιπετειώδη 10χρονο βάτραχο με το όνομα Σπρίνγκ.  Γίνονται αχώριστοι, την καλεί να μείνει με την οικογένειά του και με τη βοήθεια του Σπρινγκ, η Αν προσαρμόζεται σε αυτόν τον παράξενο κόσμο.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b