MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DRIVE-IN

Το πρώτο Drive In Festival της Θεσσαλονίκης, θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα

Η ιδέα της ομάδας Parenthesis στη Θεσσαλονίκη, θα «ταξιδεψει» σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να βγούμε ξανά όλοι στο δρόμο.

Monopoli Team

Οι Αθηναίοι σινεφίλ (ή και όχι) είναι πλέον ικανοποιημένοι με όλα τα drive-in σινεμά και φεστιβάλ που πρόκειται να ανοίξουν και να λειτουργήσουν το καλοκαίρι στην ελληνική πρωτεύουσα. Τώρα, είναι σειρά της Θεσσαλονίκης, ως συμπρωτεύουσα να αποδείξει αν είναι δημιουργική πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα τα Drive-In σινεμά που θα λειτουργούν το καλοκαίρι στην Αθήνα12.09.2018

Πως θα το κάνει αυτό;

Η ομάδα Parenthesis στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε το Drive- In Festival, ένα φρέσκο πρότζεκτ, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Στόχος του είναι να βγάλει τον κόσμο έξω στο δρόμο.

Εκτός από κινηματογραφικές προβολές, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανές συναυλίες, σύγχρονο χορό, μουσικά πάρτι με djs, stand up comedy και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, από διάφορες μορφές τέχνης.

Το Drive- in Festival πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες την πρώτη δοκιμαστική προβολή με θεματική τον χορό, σε συνεργασία με τον performer Αλέξη Ακροβατάκη, μέλος της σουηδικής ομάδας Svalbard Company και του ταλαντούχου συνεργάτη του, Mike Ραφαήλ. 

Όπως ανακοίνωσε ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Κωνσταντίνος Κουλουζάκης, «σύντομα θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής σε συνεργασία με τους Street Outdoors που θα σημάνει και την έναρξη του φεστιβάλ».

Ανυπομονούμε να ζήσουμε την εμπειρία του Drive- in Festival και στην Αθήνα, καθώς όπως ανακοινώθηκε, το φεστιβάλ πρόκειται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να ενώσει τον κόσμο. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση, σύντομα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b