MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Διάσημοι καλλιτέχνες διαβάζουν online ένα παιδικό βιβλίο, για καλό σκοπό!

Ο Τάικα Γουαϊτίτι, με τη βοήθεια πολλών σταρ του Χόλιγουντ, διαβάζει το παιδικό βιβλίο «Ο Τζέιμς και το γιγάντιο ροδάκινο» του Ρόαλντ Νταλ, για καλό σκοπό.

Copyright: Variety
Monopoli Team

Μια όμορφη πρωτοβουλία πήραν διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ. Ο δημιουργός του Οσκαρικού Jojo Rabbit, Τάικα Γουαϊτίτι, θα διαβάζει σε 10 επεισόδια, online στο Youtube, το παιδικό βιβλίο «Ο Τζέιμς και το γιγάντιο ροδάκινο» του Ρόαλντ Νταλ, για τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Tom Hardy διαβάζει παραμύθια για παιδικό κανάλι του BBC12.09.2018

Ο Ρόαλντ Νταλ είναι διάσημος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, όπως «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», η «Ματίλντα», ο «Μεγάλος φιλικός γίγαντας» και «Οι μάγισσες».

Ποιοι διάσημοι συμμετέχουν

Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης και ηθοποιός Τάικα Γουαϊτίτι

Παρέα με τον Γουαϊτίτι, θα διαβάζουν online, διάφοροι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, o Λίαμ και o Κρις Χέμσγουορθ, ο Ράιαν Ρέινολντς, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η Λουπίτα Νιόνγκο, ο Μπίλι Πόρτερ, η Σάρα Πόλσον και η Ρουθ Ουίλσον.

Η Μέριλ Στριπ συμμετέχει στο δεύτερο επεισόδιο

Διάβασμα για καλό σκοπό!

Ο σκοπός της συνεργασίας τους είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Partners in Health, που ίδρυσε η κόρη του συγγραφέα, Οφίλια Νταλ, ώστε να βοηθήσουν τα δημόσια συστήματα υγείας στις πιο ευάλωτες και φτωχές κοινότητες, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την πανδημία του κορονοϊού.

O ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ συμμετέχει στο πρώτο επεισόδιο

«Έχοντας διαβάσει την ιστορία άπειρες φορές στις κόρες μου και όντας μεγάλο παιδί κι ο ίδιος, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με συναδέλφους και θα ξαναπούμε την ιστορία προκειμένου να βοηθηθούν οι έχοντες ανάγκη αυτή την περίοδο», δηλώνει ο Γουαϊτίτι στο trailer.

Δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δυο πρώτα επεισόδια του διαβάσματος, δωρεάν στο YouΤube. Συμμετέχουν οι: Νικ Κρολ, Λίαμ και Κρις Χέμσγουορθ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η Μέριλ Στριπ.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b