MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νατάσσα Μποφίλιου live, συναυλίες, “αναγνώσεις” και άλλες δράσεις στο νέο ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

Με live συναυλίες, «Αναγνώσεις» λογοτεχνικών έργων, διαλέξεις καθώς και με πολλές ακόμη δράσεις εμπλουτίζεται το εβδομαδιαίο ψηφιακό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Monopoli Team

Το #snfccAtHome μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 18-24/05. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσα από το #snfccAtHome προσφέρει ένα πλήρες διαδικτυακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και άθλησης γεμάτο online σειρές και πρωτοβουλίες.

Νατάσσα Μποφίλιου

#snfccAtHome: music | Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, παρουσιάζει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεών της, με τη συνοδεία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/bofiliou, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC το Σάββατο 23/05 στις 21.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#snfccAtHome: Η Νατάσσα Μποφίλιου live από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

#snfccAtHome: music | Katerine Duska & Leon of Athens

H διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος #snfccAtHome: music παρουσιάζει δύο νέους και ταλαντούχους δημιουργούς, την Katerine Duska και τον Leon of Athens, live από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/DuskaLeon, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC την Παρασκευή 22/05 στις 21.00.

ΚΠΙΣΝ

Leon of Athens και Katerine Duska

#snfccAtHome: Διάλεξη Live

Κώστας Κωστής – «Οι πανδημίες στην ιστορία (14ος-21ος αιώνας): Από την πανώλη στον κορωνoϊό»

Ο Κώστας Κωστής, διακεκριμένος ιστορικός, θα εξετάσει ιστορικά το επιδημικό φαινόμενο, τις επιπτώσεις του στον άνθρωπο αλλά και τις επιδράσεις που μπορεί να ασκήσει στην οικονομία, την κοινωνία αλλά και την πολιτική ζωή ενός τόπου.

Όσοι παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους ηλεκτρονικά μέσω του snfcc.org/questions. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

*Παρακολουθήστε τη διάλεξη ζωντανά στο snfcc.org/lecture, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 18.30.

Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο

Άλκη Ζέη – «Το καπλάνι της βιτρίνας»

Η Όλια Λαζαρίδου, μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς του θεάτρου λόγου, διαβάζει το σπουδαίο παιδικό μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, «Το καπλάνι της βιτρίνας», σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Νανούρη. Την ανάγνωση συνοδεύουν υπέροχα, πρωτότυπα ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης.

*Η σειρά ολοκληρώνεται την Τρίτη 19/05 στις 18:00. Ακούστε ολοκληρωμένη τη σειρά των αναγνώσεων του μυθιστορήματος της Άλκης Ζέη εδώ.

ΚΠΙΣΝ

Ζωγραφικό έργο του Αλέκου Λεβίδη για το «Καπλάνι της Βιτρίνας»

Αναγνώσεις: Έξι πεζογραφήματα του Γιώργου Ιωάννου

Ο Γιώργος Γάλλος, ένας από τους σπουδαιότερους και δημοφιλέστερους ηθοποιούς της γενιάς του, διαβάζει έξι πεζογραφήματα του Γιώργου Ιωάννου: «Ο Μπάτης», «Οι Σφάχτες», «Παναγία η Ρευματοκρατόρισσα», «Las Incantadas», «Και ιδού νεφέλη λευκή…» και «Ο θείος Βαγγέλης».

*Ακούστε την ανάγνωση του Γιώργου Γάλλου στο snfcc.org/gallos την Τετάρτη 20 Μαΐου, στις 19.00.

Η κα Βλεφαρίδου και οι φανταστικές καρτ ποστάλ

Η κα Βλεφαρίδου επέστρεψε από το Παρίσι. Όμως δεν είναι μόνη, την ακολουθεί ένας χνουδωτός λαθρεπιβάτης. Γράφει την αλληλογραφία της. Κάνει γιόγκα. Κι όταν συμβαίνει μία μυστηριώδης έκρηξη παντζαρόζουμου, έχει την πιο καταπληκτική ιδέα! Να φτιάξει παλέτες χρωμάτων και σχημάτων και να μας μάθει την τεχνική του κολλάζ!

*Ανακαλύψτε όλες τις περιπέτειες τις κυρίας Βλεφαρίδου εδώ.

ΚΠΙΣΝ

Η κα Βλεφαρίδου και οι φανταστικές καρτ ποστάλ

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: «Το καπλάνι και η παρέα του», «το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει», «Friday Challenge», «Το κλίμα αλλάζει», «Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι.

*Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες εδώ.

Άθληση στο σπίτι

Mat Pilates: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 08.30
Yoga: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 08.30
Tai Chi: Κάθε Σάββατο στις 08.30
Άσκηση & Υγεία: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 10.00
Fit Kids: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο στις 10.00

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

*Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παραβάσεις: Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες – «Η απίστευτη και θλιβερή ιστορία της αθώας Ερέντιρας και της άσπλαχνης γιαγιάς της»

H Eύη Σαουλίδου ζωντανεύει, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αργυρώς Χιώτη, ένα από τα πιο μεστά και σπουδαία έργα του Μάρκες, μια τραγική ανθρώπινη ιστορία, αλλά και μαγική παραβολή για την κατάχρηση εξουσίας και την κοινωνική αδικία.

*Η ηχογραφημένη ανάγνωση θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 24/05 | 20.30 εδώ.

Jazz Chronicles: Theo Kapilidis Quartet

Η μουσική σειρά Jazz Chronicles παρουσιάζει το μουσικό σύμπαν του κιθαρίστα και συνθέτη της Jazz Θόδωρου Καπηλίδη, που εστιάζει στην ελευθερία της έκφρασης, την αυθεντικότητα και την καινοτομία.

*Η ηχογραφημένη συναυλία θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 21/05 | 20.00 εδώ.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b