MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ENTER: Η Isabella Rossellini, ο Akira Takayama και άλλοι, φτιάχνουν 8 νέα έργα σε 120 ώρες

Το διαδικτυακό project «ENTER» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, με έργα διάσημων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, δημιουργημένα σε 120 ώρες, συνεχίζεται με την προσθήκη οκτώ νέων δημιουργιών από ένα ευρύ φάσμα τεχνών.

ENTER
Isabella Rossellini | «Darwin, What?» («Δαρβίνος, τι;»)
Monopoli Team

Kareem Kalokoh | «Swim» ENTER

Video
Διάρκεια: 3΄30΄΄

Kareem Kalokoh

O Kareem Kalokoh, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι καλλιτέχνης της χιπ χοπ, αλλά και μέλος και συνιδρυτής της κολεκτίβας ATH KIDS. Μαζί με τον σύντροφο και συνιδρυτή των ATH KIDS, τον Valentin Rivera, κατόρθωσε να χτίσει τον δικό του μοναδικό κόσμο: η νέα, αθηναϊκή street οπτική που περνάει μέσα από τη μουσική και τα visuals ήταν αρκετή για να γοητεύσει το κοινό, ενώ σκοτεινοί, σκληροπυρηνικοί ύμνοι δημιούργησαν τεράστιο θόρυβο στην πόλη. Singles από τον δίσκο που τον έκανε διάσημο, το ντεμπούτο του με τίτλο «Congo», του χάρισαν μια θέση στο «A Colors Show» και τον οδήγησαν σε πολλές εμφανίσεις στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στην Ολλανδία.

Το έργο

Για το ENTER δημιούργησε ένα μουσικό κομμάτι με πλάνα από τo σύμπαν του, κατά το διάστημα της πανδημίας. Μια ταινία μικρού μήκους για το αίσθημα της απομόνωσης, για το να κάνεις τέχνη σε έναν κόσμο που έχει πατήσει παύση λόγω κορωνοϊού, καθώς και για τη φιλία.

Συντελεστές:

Μια δημιουργία του Kareem Kalokoh
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Σελέκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Ουμουδουμίδης
Sound Design: Fox
Τραγούδι: Kareem Kalokoh, «Swim» (ακυκλοφόρητο), παραγωγή: Damian Alter
Εμφανίζονται: Kareem Kalokoh, Jamal Ernesta

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b