MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PODCAST

«Shower Sessions»: Η St. Vincent παίρνει συνεντεύξεις από καλλιτέχνες…μέσα από το μπάνιο της

Η σταρ της εναλλακτικής ποπ, Annie Clark, γνωστή στον κόσμο ως St.Vincent, λανσάρει ένα νέο podcast με συνεντεύξεις σε ανερχόμενα ονόματα της μουσικής σκηνής, μέσα από…το μπάνιο της!

Monopoli Team

Η St. Vincent στα «Shower Sessions» της, όπως τα ονομάζει, συνομιλεί με καλλιτέχνες, πραγματοποιούν μίνι συναυλίες κι όλα αυτά μέσα από το μπάνιο της!

Η ίδια η St. Vincent λέει ότι την ιδέα να κάνει κάτι τέτοιο, την είχε πριν ξεκινήσει η καθολική απομόνωση στα σπίτια μας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η επιθυμία της ήταν να πάρει συνέντευξη από ανερχόμενους καλλιτέχνες με έναν τρόπο που η ίδια να νιώθει άνετα και οικεία χωρίς να χρειάζεται κάποιο στούντιο για να υλοποιήσει αυτή την ιδέα της. Γι’ αυτό και εγκαταστάθηκε στο ντους, καθώς τα μπάνια χρησιμοποιούνται συχνά από μουσικούς, που δεν έχουν πολλά χρήματα να διαθέσουν, προσπαθώντας να αντιγράψουν τα φωνητικά που γίνονται μόνο στα επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης.

Κι εκεί που κάτι τέτοιο φάνταζε τελείως ασυνήθιστο για τα δεδομένα της προ κορονοϊού εποχής, τώρα, στη νέα πραγματικότητα, το να φιλμάρεις τέτοιου είδους βίντεο και να τα μοιράζεσαι με το κοινό σου, είναι το ίδιο ακριβώς με το να έχεις το δικό σου βραδινό talk show!

Οι πρώτοι καλεσμένοι της St. Vincent ήταν η Kassi Ashton, οι Loote, η Donna Missal, ο Duckwrth, ο Banners και η Amber Mark.

Το podcast κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Progressive και είναι διαθέσιμο τώρα σε πλατφόρμες podcast, καθώς και μέσα από τη σελίδα της Progressive στο YouTube.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b