MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι πέντε σειρές που βλέπουν όλοι την περίοδο της καραντίνας

Δείτε ποιες είναι οι πέντε πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών την περίοδο του #Μένουμε_Σπίτι.

Casa de Papel
author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ozark

O Μάρτι Μπερντ ξεπλένει χρήμα στο Σικάγο για λογαριασμό ενός μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών. Όταν μια δουλειά στραβώσει θα αναγκαστεί να μετακομίσει οικογενειακώς -με τη σύζυγό του Γουέντι και τα δυο τους παιδιά- στο Όζαρκ του Μιζούρι.

Η αμερικανική σειρά που είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών βρίσκεται πλέον στην τρίτη σεζόν της. Οι εύθραυστες διαπροσωπικές σχέσεις και η πολυπλοκότητα των μηχανισμών παρανομίας δείχνουν να βρίσκονται όχι απλώς σε παράλληλη τροχιά αλλά και σε μια απόλυτα λειτουργική αλληλεξάρτηση στον νέο κύκλο, όπου ο αναβαθμισμένος ρόλος της Γουέντι (Λόρα Λίνεϊ) έχει εξαιρετική σημασία για το μέλλον των Μπερντ.

Ταυτόχρονα η νέα γενιά- τα παιδιά τους αλλά και η καπάτσα Ρουθ της Τζούλια Γκάρνερ («The Americans») που είναι το δεξί χέρι του Μάρτι- ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις υποθέσεις των μεγάλων, την ίδια ώρα που το μεξικάνικο καρτέλ δείχνει ξεκάθαρα το τρομακτικό πρόσωπο του. Το ξέπλυμα χρήματος λοιπόν έχει και πάλι σημαντικό μερίδιο στους ρυθμούς ζωής της ειδυλλιακής τεχνητής λίμνης Όζαρκ, τουριστικό θέρετρο του Μιζούρι που προσελκύει περισσότερα από 4 εκατομμύρια Αμερικανών στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια πολύ καλή σειρά δεν χάνει μέρος της αξίας της όσο προχωρούν οι κύκλοι ζωής της. Απεναντίας οι εκπλήξεις και οι ανατροπές ενισχύονται. Υπεύθυνος για αυτό σε μεγάλο βαθμό είναι ο Τζέισον Μπέιτμαν που υποδύεται τον Μάρτι Μπερντ. Ο ηθοποιός του «Arrested Development», του «Juno» αλλά και ανάλαφρων κωμωδιών τύπου «Αφεντικά για σκότωμα», «Αλλάζουμε;» είναι εκ των δημιουργών της σειράς και μάλιστα με σκηνοθετική επιμέλεια σε αρκετά επεισόδια και στους 3 κύκλους. Οι μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στο δικό του χαρακτήρα – και ειδικά της διαμονής του στο Μεξικό- έχουν φαρδιά πλατιά τη δική του σφραγίδα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b