MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΟΡΟΣ

Online προβολές παραστάσεων από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, συμμετέχοντας στη δράση «Μένουμε Σπίτι», εγκαινιάζει ένα μήνα γεμάτο χορό, με δωρεάν online προβολές δύο παραστάσεων την εβδομάδα.

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
| Φωτογραφίες: Katja Renner
Monopoli Team

Ενώ συνεχίζουμε να «Μένουμε Σπίτι», ξυπνάμε τη φαντασία μας και εμπνεόμαστε. Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας φέρνει κοντά σας παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια, ξεκινώντας από εκείνες της περσινής διοργάνωσης. Οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες, για δωρεάν παρακολούθηση, στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο youtube.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα προσφέρει στους φίλους του χορού δύο παραστάσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες για συγκεκριμένη χρονική περίοδο η καθεμία.

«Γιατί ο χορός δεν μπαίνει σε καραντίνα, είναι μέσα μας!»

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Η αρχή γίνεται με την παράσταση «Babae» της χορεύτριας και χορογράφου Christine Joy Alpuerto Ritter, η οποία θα παραμείνει διαθέσιμη στο youtube μέχρι τις 14 Απριλίου 2020.

«Babae»: Η παράσταση

Το «Babae» που σημαίνει «γυναίκα» στα Tagalog (γλώσσα των Φιλιππίνων) είναι μια 30λεπτη σόλο παράσταση εμπνευσμένη από το Χορό των Μαγισσών (Witch Dance) της Mary Wigman. Η Alpuerto Ritter ενσωματώνει τις ιστορικές θυσίες των γυναικών και την απόλυτη ελευθερία, στο χαρακτήρα της μάγισσας.

Συντελεστές

Σύλληψη-Χορογραφία-Ερμηνεία: Joy Alpuerto Ritter
Μουσική: Vincenzo Lamagna
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Lukas Steltner
Σχεδιασμός φωτισμού: Arne Schmitt & Joy Alpuerto Ritter
Σχεδιασμός κοστουμιών: Lan Behrendt DYAO

Παρακολουθήστε την παράσταση εδώ:

*Περισσότερες online προβολές θα ανακοινωθούν σύντομα στη σελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο facebook.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b