MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το αστείο σποτάκι του Max Brooks για να μείνουμε σπίτι

To βίντεο του Μax Brooks και του πατέρα του Mel, που προωθεί με χιούμορ την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι», έγινε αμέσως viral!

O Mel Brooks με τον γιο του, Max
Monopoli Team

Ο Max Brooks, γιος του γνωστού κωμικού Mel Brooks και της ηθοποιού Anne Bancroft (Ο Πρωτάρης), γύρισε ένα χιουμοριστικό σποτάκι, για να αφυπνίσει τον κόσμο για την σημασία του Μένουμε Σπίτι.

Σε αυτό, βλέπουμε τον ίδιο να μιλάει, με θεατή τον πατέρα του, Mel, πίσω από ένα… τζάμι. Ο Max Brooks, συγγραφέας μυθιστορημάτων με ζόμπι, μας εξηγεί πως ένας νέος άνθρωπος, σαν εκείνον, δεν θα επηρεαστεί σοβαρά από τον κορονοϊό. Αντίθετα, αν ο ηλικιωμένος πατέρας του (93 χρονών παρακαλώ) κολλήσει, θα μεταδώσει τον ιό στον Carl Reiner, ο οποίος θα τον μεταδώσει στον Dick Van Dyke, και έτσι θα έχει εξαφανίσει μια ολόκληρη γενιά κωμικών θρύλων!

Το έξυπνο σποτάκι μας υπενθυμίζει να σκεφτόμαστε πάντα σε ποιον μπορεί να μεταδώσουμε τον ιό! Επίσης, ο Brooks αναφέρει τους τρόπους προστασίας μας από τον ιό και μας συμβουλεύει: «Αν μπορείς να μείνεις σπίτι, μείνε. Μην γίνεσαι μεταδότης!».

Δείτε το χιουμοριστικό σποτάκι εδώ:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b