MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Cinobo: Η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που φέρνει το ανεξάρτητο σινεμά στις οθόνες μας

Το Cinobo είναι μια νέα ελληνική streaming πλατφόρμα ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου, που ξεκίνησε να λειτουργεί στις 12 Μαρτίου 2020.

Στιγμιότυπο από την ταινία Ο Κυνόδοντας, του Γιώργου Λάνθιμου.
Monopoli Team

Τι προσφέρει το Cinobo

Το Cinobo, ή αλλιώς, Cinema no Borders, είναι μια streaming πλατφόρμα εκατοντάδων ταινιών, όπως το Netflix. Συγκεντρώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο, σε ένα χώρο για εξερεύνηση, για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να ανακαλύψουν την 7η τέχνη.

Ποιοι είναι οι στόχοι του

Oι Έλληνες δημιουργοί του είχαν ως στόχο την γεφύρωση του χάσματος μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στο χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου. Όραμά τους υπήρξε το να κάνουν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό της Ελλάδας και της Κύπρου, ταινίες από φεστιβάλ, που ξέρουν ότι θα αγαπηθούν από το κοινό, αλλά δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα. Επίσης, παρέχουν ταινίες που ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά τους δόθηκε χρονικά μια πολύ μικρή ευκαιρία προβολής και πιθανώς δεν είναι καν διαθέσιμες μέσω BLU RAY ή DVD.

Τι ταινίες περιλαμβάνει

Το Cinobo σε ξεναγεί στην 7η τέχνη με δυναμικές συλλογές, επίκαιρες προτάσεις και θεματικές κατηγορίες. Η ταινιοθήκη του Cinobo φιλοξενεί εκατοντάδες ταινίες επιλεγμένες από όλο τον κόσμο με προσεγμένη παρουσίαση και θεματικά αφιερώματα. Η ταινιοθήκη εμπλουτίζεται εβδομαδιαία με νέες προσθήκες, μεταξύ των οποίων και μία πρεμιέρα, δηλαδή μια ταινία που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά στην Ελλάδα. Από τον Τσάπλιν και τον Κίτον, τον Τριφό και τον Κισλόφσκι, έως και τον Λάνθιμο, στο Cinobo θα βρεις και κλασσικές ταινίες που σημάδεψαν την 7η τέχνη.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από το Cinobo

Πίσω από το Cinobo βρίσκεται μια ομάδα επαγγελματιών ποικίλων ειδικοτήτων με διάφορα ενδιαφέροντα και εμπειρίες, που ένωσαν τις δυνάμεις και το κέφι τους κάτω από έναν κοινό παρανομαστή: την αγάπη τους για το σινεμά. Εκτός από την ομάδα-πυρήνα του Cinobo, αναπόσπαστο κομμάτι του είναι και οι εξωτερικές συνεργασίες.

Πως μπορώ να το αποκτήσω

Η πλατφόρμα προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν προβολής για δύο εβδομάδες, ενώ μετά, αν σου αρέσει, μπορείς να εγγραφείς και να γίνεις μηνιαίος συνδρομητής, έναντι ενός αντιτίμου των 8 ευρώ. Μπορείς να ακυρώσεις τη δοκιμαστική περίοδο ή τη συνδρομή σου οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και γρήγορα!

Το Cinobo φέρνει τη μεγάλη οθόνη σε όλες σου τις συσκευές, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε δύο από αυτές. Απόλαυσέ το στον υπολογιστή σου, στη smart TV, στο smartphone και στο tablet σου, ακόμα και εκτός σύνδεση. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή του, είτε από το Google Play είτε από το App Store.

Mπορείς να επισκεφτείς την σελίδα τους εδώ:

https://cinobo.com/

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b