MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Wash your lyrics: Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να πλύνετε τα χέρια σας

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να προστατευτείτε από τον κορονοϊο COVID-19 είναι το πλύσιμο των χεριών.

Monopoli Team

Και όταν λέμε πλύσιμο δεν εννοούμε αυτό των 6 -10 δευτερολέπτων. Για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε με το σωστό τρόπο, θα πρέπει η διάρκειά του να είναι τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Πολλοί λένε ότι θα πρέπει να τραγουδάμε το «Happy Birthday», 2 φορές. Όμως, το Wash Your Lyrics, που έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες ήρθε για να κάνει αυτή τη διαδικασία λίγο πιο διασκεδαστική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Έλεν ΝτεΤζένερις & ο σωστός τρόπος να πλένουμε τα χέρια μας, κατά του κοροναϊού12.09.2018

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ο William Gipson, ένας 17χρονος full-stack προγραμματιστής, από το Ηνωμένο Βασίλειο, δημιούργησε αυτό το έξυπνο site που συνδυάζει τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών με αφίσες που δείχνουν πλύσιμο χεριών. Μάλιστα ο William, λέει πώς θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει ευρύτερη λίστα επιλογών ως προς τα τραγούδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε το αγαπημένο σας τραγούδι και τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει. Αυτόματα, δημιουργείται μια αφίσα που ταιριάζει τους στίχους με τις 13 κινήσεις που πρέπει να γίνονται για το σωστό πλύσιμο, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν τις αφίσες στις συσκευές τους. Τις τρεις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκαν περίπου 175.000 posters.

Ο William αναφέρει πως περίμενε ότι θα γίνει δημοφιλές αυτό το εργαλείο, αλλά όχι ότι θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Ήταν περίεργο να βλέπω διασημότητες που ακολουθώ εδώ και χρόνια στο Instagram να δημοσιεύουν δικές τους αφίσες

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b