MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Η Έλεν ΝτεΤζένερις & ο σωστός τρόπος να πλένουμε τα χέρια μας, κατά του κοροναϊού

Συγκεντρώνοντας περισσότερα από 6 εκατομμύρια views στην ανάρτησή της στο Instagram, η δημοφιλής παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις, μοιράστηκε με τους followers της, τον σωστό τρόπο να πλένουμε τα χέρια μας, με έναν δικό της πιο…χιουμοριστικό τρόπο!

Monopoli Team

Με μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλεν ΝτεΤζένερις έδειξε στο κοινό της, τον σωστό τρόπο να πλένουμε τα χέρια μας χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό, πράγμα το οποίο επιλέγει να κάνει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Αν και η παρουσιάστρια φαίνεται να κάνει πλάκα με τον περίπλοκο τρόπο με τον οποίο οφείλουμε να πλένουμε τα χέρια μας – ειδικά αυτή την περίοδο που ο κοροναϊός είναι σε έξαρση – οι οδηγίες του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας φαίνεται να συμφωνούν μαζί της.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram:
View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το τελευταίο viral trend – τον κοροναϊό» αναφέρει στο βίντεο η Έλεν. «Από ότι φαίνεται πολλοί δεν πλένουν τα χέρια τους σωστά», συμπληρώνει και ξεκινά να δείχνει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να το κάνουμε.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις στο βίντεο, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν ότι αν και τα χέρια της παρουσιάστριας καθάρισαν πολύ καλά με τον συγκεκριμένο τρόπο πλυσίματος, ξοδεύτηκε υπερβολικά πολύ νερό!

Πλένουμε τα χέρια μας συχνά, τα πλένουμε όμως με τον σωστό τρόπο; Φυσικά, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να μην σπαταλάμε νερό όταν δεν είναι τόσο αναγκαίο, αλλά οταν για παράδειγμα ξεχνάμε την βρύση ανοιχτή την ώρα που πλένουμε τα δόντια μας, δεν πρέπει να είμαστε λιγότερο επικριτικοί όταν πρόκεται για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα, όπως η καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού;

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί βέβαια πως το τακτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό, αποτελεί έναν από τους βασικότερους κανόνες υγιεινής κατά του κοροναϊού, της γρίπης και των ιώσεων που κυκλοφορούν!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b