MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ippoliti Luxury Hotel – αρχοντική φιλοξενία στο Ναύπλιο

Ένα αυθεντικό νεοκλασικό μέγαρο του 19ου αιώνα, που ανακαινίστηκε εκ βάθρων, συνδυάζει την αρχιτεκτονική κληρονομιά του Ναυπλίου και τις πιο σύγχρονες παροχές φιλοξενίας.

Monopoli Team | 19.02.2020

Ένα αρχιτεκτονικό στολίδι

Κτισμένο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου το ξενοδοχείο Ippoliti θα σας κατακτήσει από την πρώτη στιγμή με τη λιτή πολυτέλειά του και την προσεγμένη διακόσμηση του.

Επιλογές διαμονής

Το ξενοδοχείο Ippoliti διαθέτει ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια και πολυτελείς σουίτες. Όλα είναι προσεκτικά διακοσμημένα σε ένα ανάλαφρο νεοκλασικό στυλ, με αυθεντικά έπιπλα Τοσκάνης, παρέχοντας όλες τις ανέσεις και τις μικρές πολυτέλειες που θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας. Το δέρμα προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας, δένει με το ξύλο και τα γήινα χρώματα που ζεσταίνουν το χώρο.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, CD/DVD player και δωρεάν Wi-Fi. Σε κάποια δωμάτια υπάρχει μπαλκόνι με θέα στα γραφικά σοκάκια ή στο Μπούρτζι. Επιπλέον, μερικές μονάδες περιλαμβάνουν τζάκι με ξύλα.

Φιλοξενία και παροχές υψηλών απαιτήσεων

Το εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου Ippoliti θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας! Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα γευστικό πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ, που περιλαμβάνει πέρα από τα κλασικά, σπιτικά εδέσματα όπως ομελέτες με σύγκλινο, λουκάνικα, μπέικον, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκό του κουταλιού, ζυμωτό ψωμί, τοπικά τυριά, αλλαντικά, σπιτικές ζεστές πίτες. Το πρωινό σας μπορείτε να το απολαύσετε το χειμώνα στη σάλα με τη συντροφιά και τη ζεστασιά του τζακιού, το καλοκαίρι στον κήπο, δίπλα στην πισίνα καθώς επίσης και στο δωμάτιο σας.

Βόλτες και αξιοθέατα κοντά στο ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Ippoliti βρίσκεται σε έναν δρόμο πολύ κοντά στην παραλία του Ναυπλίου, σε μια περιοχή με καφέ και εστιατόρια, και είναι ιδανική βάση για μια εξόρμηση στα υπέροχα καταστήματα της πόλης. Το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναυπλίου είναι 150μ. μακριά. Σε μικρή απόσταση από το Ippoliti θα βρείτε δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ippoliti Luxury Hotel
Διεύθυνση: Ηλία Μηνιάτη, Ναύπλιο 211 00
Τηλέφωνο: 2752 096088

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b