MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHEF'S TIPS

Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα από τη food blogger Missmimifoodie

Ένα υπέροχο γλύκισμα που μας φέρνει αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία!

Συνταγή: Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
Συνταγή: Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
Monopoli Team

Υλικά
  • 300 γρ. Αλεύρι
  • 200 γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. Βούτυρο
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γ. Baking powder
  • Μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη να αφρατεύσουν και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνοντας μια ωραία μαλακή ζύμη. Βάζουμε ψυγείο για 20′. Τα 2/3 της ζύμης τα ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλαστή. Σε μία βουτυρωμένη ταρτιέρα σκεπάζουμε όλη τη βάση της με τη ζύμη καθώς και τα τοιχώματα. Το υπόλοιπο της ζύμης το ανοίγουμε και σχηματίζουμε με τη βοήθεια ενός κουπάτ μικρές καρδιές. Στη βάση στρώνουμε μια πλούσια στρώση μαρμελάδα φράουλα και από επάνω τοποθετούμε  τις ζυμαρένιες καρδιές. Ψήνουμε στους 180 °C  για 30 λεπτά περίπου!
Συνταγή: Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Συνταγή: Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Δείτε περισσότερες συνταγές της εδώ.

Περισσότερα από Chef's Tips
VIMA_WEB3b