CHEF'S TIPS
Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα από τη food blogger Missmimifoodie
Ένα υπέροχο γλύκισμα που μας φέρνει αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία!
Monopoli Team
13.02.2020
Υλικά
- 300 γρ. Αλεύρι
- 200 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. Βούτυρο
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. Baking powder
- Μαρμελάδα φράουλα
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη να αφρατεύσουν και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνοντας μια ωραία μαλακή ζύμη. Βάζουμε ψυγείο για 20′. Τα 2/3 της ζύμης τα ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλαστή. Σε μία βουτυρωμένη ταρτιέρα σκεπάζουμε όλη τη βάση της με τη ζύμη καθώς και τα τοιχώματα. Το υπόλοιπο της ζύμης το ανοίγουμε και σχηματίζουμε με τη βοήθεια ενός κουπάτ μικρές καρδιές. Στη βάση στρώνουμε μια πλούσια στρώση μαρμελάδα φράουλα και από επάνω τοποθετούμε τις ζυμαρένιες καρδιές. Ψήνουμε στους 180 °C για 30 λεπτά περίπου!
Δείτε περισσότερες συνταγές της εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Νόστιμη νηστεία σε 5 cool spots
10 πασχαλινά bazaar για ξεχωριστές αγορές με καλό σκοπό
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε στην TV αυτό το ΣΚ
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»