MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Μάντεψε, του Στρατή Μπέη στο Θέατρο Άλμα

Η μαύρη κωμωδία του Στρατή Μπέη «Μάντεψε» έρχεται, από τις 15 Ιανουαρίου 2020, στο Θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κοντούλη.

| Φωτογραφίες: Κυριάκος Παναγούλης
Monopoli Team

Αθήνα 2020. Μια πολυκατοικία, έξι ένοικοι, κι ένα πτώμα, συνθέτουν το σκηνικό της μαύρης κωμωδίας «Μάντεψε», η οποία ανεβαίνει, από τις 15 Ιανουαρίου 2020, στο Θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κοντούλη.

«Μάντεψε»: Υπόθεση

Ο Θράσος, διαχειριστής της πολυκατοικίας, έχει αποφασίσει να περάσει μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι του. Για κακή του τύχη, ο μήνας έχει 9, και είναι η μέρα που οι ένοικοι πληρώνουν τα κοινόχρηστα.

Την ηρεμία που αναζητούσε ανατρέπουν η Κέλυ, μια εν δυνάμει ηθοποιός, ο Νίκος, ένας άβουλος τραπεζικός υπάλληλος, η Αλέκα, μια επαγγελματίας αριστερή, ο Βικέντιος, ένας αποτυχημένος δικηγόρος, η Μαρία, μια ζωγράφος και ένα… πτώμα.

Μέσα από μια σειρά αμοιβαίων επιθέσεων, σπαρακτικών εξομολογήσεων, σεξουαλικών προκλήσεων και λεκτικών (ή µη) αντιπαραθέσεων, θα πρέπει να παλέψουν µε την καχυποψία, τα μυστικά, την ενοχή και την αθωότητα  τους.

Μάντεψε

Λίγα λόγια για το έργο

Το «Μάντεψε» του Στρατή Μπέη ανέβηκε για πρώτη φορά στην αθηναϊκή σκηνή το 2013, και από τότε έχει κάνει πολλές επαναλήψεις λόγω επιτυχίας. Ο γρήγορος ρυθμός, οι έξυπνες ατάκες και οι γνώριμοι χαρακτήρες, σε συνδυασμό με την κινηματογραφική σκηνοθεσία της Μαριάννας Κοντούλη, συνθέτουν μια παράσταση όπου η καυστική μαύρη κωμωδία συναντά τον σουρεαλισμό της καθημερινής ζωής στην πόλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Στρατής Μπέης
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κοντούλη

Σκηνικά: Αιμιλία Κακουριώτη
Κοστούμια: Κανέλλα Βόλαρη
Μουσική: Αχιλλέας Στέλιος
Φωτισμοί: Απόστολος Στράντζαλης

Παίζουν: Στράτης Μπέης, Γωγώ Βογασάρη, Πέτρος Τσιμπούρης, Χαριτωμένη Γκουράσα, Αχιλλέας Στέλιος, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου, Απόστολος Κομπόθεκρας.

Διάρκεια: 80’
Τιμές Εισιτηρίων: 13 € | 10 € φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ | 5€ ατέλεια
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 15 Ιανουαρίου 2020 έως 27 Φεβρουαρίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου Άλμα, τ. 210 5220100
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 20:300 και κάθε Πέμπτη στις 21:00 (εκτός από 16/1 στις 20:00)
Βοηθός Σκηνοθετη: Σταύρος Ανμδρέκας
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/alma/mantepse/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Άλμα, Αγίου Κωνταντίνου και Ακομινάτου 15 – 17 , Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 5220100. Email: [email protected] | http://theatroalma.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b