MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Decozian Aparments: Το καταφύγιο ενός ονειρεμένου ταξιδιού στα Ιωάννινα

Μόλις 2,3 χιλιόμετρα από το κέντρο των Ιωαννίνων, τα Decozian Aparments αποτελούν την ιδανική επιλογή για απόδραση στα Ιωάννινα και άνετη διαμονή σε μοντέρνα και στιλάτα καταλύματα, για τους λάτρεις των ταξιδιών.

Monopoli Team

Η τοποθεσία

Η πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί έναν ιδανικό φθινοπωρινό ή χειμερινό προορισμό. Φωτογραφικά ενσταντανέ στον παραλίμνιο περίπατό σας ανάμεσα στην Παμβώτιδα και τα αιωνόβια θροΐσματα των πλατάνων. Το βλέμμα παρασύρεται μαγεμένο από τις εικόνες του χθες και του σήμερα. Ο ήχος αναχώρησης από τα καραβάκια της λίμνης σε προσκαλεί για μια νέα εξόρμηση στο Νησάκι που κρύβει τους δικούς του θησαυρούς. Μοναδικό γιατί κατοικείται, ξεχωριστό για τα μνημεία και την ιδιαίτερη οικιστική αρχιτεκτονική του.

Παραλίμνιο Ιωαννίνων

Το αγέρωχο Μιτσικέλι, τα γαληνεμένα νερά τη λίμνης Παμβώτιδας με το μοναδικό Νησάκι και λίγο πιο κάτω το ιστορικό Ιτς – Καλέ με την παλιά πόλη συνθέτουν «αφ υψηλού» την προοπτική ενός καρτ ποστάλ που σας καλεί να το ζωντανέψετε … μέσα από στιγμές κι εμπειρίες της διαμονής και της περιήγησής σας σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα ζητάτε πίστωση χρόνου για νέες «συναντήσεις» με την πόλη που στο σεργιάνι της θα ψηλαφίσετε τη μακραίωνη ιστορία της και θα μυηθείτε στην κουλτούρα που παντρεύει αρμονικά το παραδοσιακό με τα σύγχρονο γίγνεσθαι των Ιωαννίνων.

Το Decozian Apartments

Με τη ζεστασιά που αποπνέει το οικείο και την ιδέα της φιλοξενίας ν’ αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά, τα Decozian Apartments  φιλοδοξούν να γίνουν το καταφύγιο ενός ονειρεμένου ταξιδιού και – γιατί όχι – η αφορμή για το σχεδιασμό ενός νέου. Η διακόσμηση με μίνιμαλ διάθεση σε φωτεινούς χρωματισμούς δημιουργεί μία χαλαρή ατμόσφαιρα, ιδανική για τους επισκέπτες.

Οι παροχές

Τα Decozian Aparments μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα και διαθέτουν όλον εκείνο τον οικιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό που θα κάνει τη διαμονή σας άνετη κι ευχάριστη. Επίσης υπάρχει ιδιωτική παιδική χαρά στο ισόγειο.

Τα δωμάτια

Κάθε ένα από τα πλήρως ανακαινισμένα Decozian Apartments αποτελούνται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια – με διπλό κρεβάτι στο ένα υπνοδωμάτιο και δύο μονά που μετατρέπονται και σε διπλό κρεβάτι στο άλλο -, σαλόνι με καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι.

Η πανοραμική θέα από την οβάλ βεράντα των Decozian Aparments θα σας μαγνητίσει.

Ιωάννινα

Οι δραστηριότητες

Ως προς το φαγητό αλλά και την ψυχαγωγία σας θα διαπιστώσετε την πληθώρα των επιλογών. Από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα και τις ταβέρνες  μέχρι τα γκουρμέ εστιατόρια αλλά και τα πάντα «χρήσιμα» street food.

Κι όταν ακόμη βραδιάσει, η πόλη δεν κοιμάται νωρίς. Στο Παραλίμνιο, την Ανεξαρτησίας, την Καλάρη ανάμεσα στα πλακόστρωτα στενοσοκάκια και τις Στοές ξεπηδούν όμορφα νυχτερινά στέκια.

Τα Ιωάννινα προσφέρονται για κοντινές αποδράσεις. Σε λιγότερο από μια ώρα μπορείτε να επισκεφτείτε το Μέτσοβο ή να επιλέξετε ένα από τα φημισμένα χωριά του Ζαγορίου. Το φυσικό κάλλος αλλά και η παραδοσιακή φυσιογνωμία των χωριών θα σας αποζημιώσει.

Μέτσοβο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Decozian Aparments, Ιωάννινα
Κινητό:  693 736 1858
e-mail: [email protected]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b