MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για τις γιορτές με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Monopoli.gr είναι θεατρικά. Για τις ημέρες των γιορτών εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας προσκλήσεις και δωρεάν εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της χρονιάς!

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Master Class στο θέατρο Δημήτρης Χορν
Monopoli Team

Απολαυστικές Κωμωδίες

«Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Την πολιτική σάτιρα του Α.Ρ. Ραγκαβή επέλεξε η Σμαράγδα Καρύδη για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και δικαιώθηκε απόλυτα! Το σκηνικό της πάντρεμα με τον Νίκο Κουρή είναι απολαυστικό ενώ ο «γάμος» τους εξελίσσεται σ’ ένα ξεσηκωτικό νεανικό που απογειώνεται από τα τραγούδια και τη μουσική του Μίνου Μάτσα.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«ΑRT» στο Μικρό Παλλάς

Ένας ζωγραφικός πίνακας, θα γίνει η αιτία να δοκιμαστεί για τα καλά η φιλία τριών ανδρών. Η ακριβή αγορά του ως επιλογή του ενός, θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους. Θα αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες», οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων. Η κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, επιστρέφει για 2η χρονιά, στο Μικρό Παλλάς  με τους Θοδωρή Αθερίδη, Άλκι Κούρκουλο και Μιχάλη Οικονόμου.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Μάμα Ρόζα» στο Θέατρο Αλίκη

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πρωταγωνιστούν στη σπαρταριστή φάρσα του Andre Roussin που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου. Η ιστορία εκτυλίσσεται στην προπολεμική Σικελία όπου ο γάμος και η φήμη του γόη Αντόνιο Μανιάνο βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω μιας πρόσκαιρης σεξουαλικής «δυσκολίας»! Την κατάσταση αναλαμβάνει να σώσει η πολυμήχανη μητέρα του!
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Μήδεια» του Μποστ στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες


Ο Νικορέστης Χανιωτάκης σκηνοθετεί την ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια» με τον Μάκη Παπαδημητρίου να ερμηνεύει απολαυστικά τον ομώνυμο ρόλο της παιδοκτόνου μάνας! Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη, παίζεται ζωντανά επί σκηνής από τους ηθοποιούς και φέρει την υπογραφή της Monika.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Οι λαντζέρηδες» στο Σύγχρονο θέατρο

Το έργο του πολυβραβευμένου Καναδού συγγραφέα Morris Panych, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη. Μια σύγχρονη ελεγεία στην ταξική ανισότητα, όπως εκφράζεται στο δεύτερο υπόγειο ενός ακριβού εστιατορίου, στον χώρο της λάντζας! Πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Κωστής, Γιάννης Σαρακατσάνης, Κώστας Λάσκος, Αλέξανδρος Μανωλίδης.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Το Κινητό» στο θέατρο Άλμα

Η ψηφιακή κωμωδία του σημαντικού ισπανού συγγραφέα Sergio Belbel, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Άλμα. Πρόκειται για μια εξωφρενική κωμωδία με γρήγορους κινηματογραφικούς ρυθμούς, που διερευνά με τόλμη τις σεξουαλικές σχέσεις των ανθρώπων. Μια παράδοξη κωμωδία διαρκών ανατροπών και αποκαλύψεων… Σαν ένα σενάριο του Αλμοδοβάρ ή μια ταινία του Γούντυ Άλλεν. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Νταλιάνης. Πρωταγωνιστούν οι: Χριστίνα Θεοδωρπούλου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ελίζα Σκολίδη, Βασίλης Βουνός.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Ράφτης Κυριών» στο Θέατρο Προσκήνιο

Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κλασική κωμωδία παρεξηγήσεων που στρέφεται γύρω από το πάντα επίκαιρο θέμα της συζυγικής απιστίας. Για πρώτη φορά ο ανατρεπτικός λόγος και το εκρηκτικό χιούμορ του Ζωρζ Φεντώ συναντούν τη μουσική, σε πρωτότυπη σύνθεση του Φοίβου Δεληβοριά.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» στο Θέατρο Ζίνα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης διασκευάζει την επιτυχημένη κωμωδία της Carole Greep «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» μπολιάζοντάς τη με στοιχεία αυτοσχεδιασμού, καλώντας τους συμπρωταγωνιστές του να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό κάθε βράδυ να απολαμβάνει μια «διαφορετική» παράσταση.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Βερβερίτσα Reloaded» στο Θέατρο Λαμπέτη

Ο Νίκος Μουτσινάς γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια κωμωδία ανατροπών που για δεύτερη χρονιά σημειώνει τεράστια επιτυχία! Οδηγώντας σ’ έναν άγνωστο ερημικό δρόμο, ένα παντρεμένο ζευγάρι σε κρίση, κτυπά κατά λάθος με το αυτοκίνητό του την «βερβερίτσα». Αυτή είναι η αρχή μιας σειράς τρελών καταστάσεων και περιπετειών…
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Αλίμονο στους νέους» στο θέατρο Coronet

Το κλασικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου, που έγινε γνωστό από την ομώνυμη ταινία του 1961, σκηνοθετεί ο Βασίλης Νικολαΐδης. Μια ελληνική εκδοχή του «Φάουστ» για την επιθυμία να μείνουμε για πάντα νέοι, για την αιώνια μάχη του Καλού με το Κακό, του Νέου με το Παλιό, της Αγάπης, ενάντια στο Χρήμα. Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Γαλίτης, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Σπύρος Μπιμπίλας, Φωτεινή Ντεμίρη, Νεφέλη Κουλούρη, Στράτος Χατζηηλίας.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» στην Θεατρική Αθηναϊς

Η γαλλική φάρσα των Ενεκέν, Βεμπέρ και ντε Γκορς, σε μετάφραση και ελεύθερη διασκευή του Χάρη Ρώμα, συνεχίζει για 2η χρονιά στην Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς. Πρόκειται για τη γνωστή γαλλική φάρσα στην οποία στηρίχτηκε ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης για να γράψει τον «Βαφτιστικό» που θεωρείται η δημοφιλέστερη Ελληνική οπερέτα όλων των εποχών. Πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη. Στο ρόλο του Βαφτιστικού ο Όθων Μεταξάς.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Οι μίμοι» στο θέατρο Σφενδόνη

Η Άννα Κοκκίνου πήρε το ρίσκο σ’ ένα άγνωστο έργο της αρχαίας γραμματείας και σε μια παράσταση κλειστού χώρου. Ανέτρεξε, λοιπόν, στο μαγικό σύμπαν των Μίμων, επιστρέφοντας στις πρώτες πηγές της δραματικής τέχνης στην Ελλάδα και με την συμβολή της Μάρθας Φωκά στις μάσκες απέδωσε ευρηματικά τους ανθρώπινους τύπους του αρχαίου μας παρελθόντος. Της διανομής ξεχωρίζει η Ρηνιώ Κυριαζή.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Μαμ» στο θέατρο ΑΒΑΤΟΝ

Την γκουρμέ κωμωδία ενηλικίωσης του Σάκη Σερέφα σκηνοθετεί η Καλλιρρόη Βελέντζα. Ένα αφήγημα κωμικό και ταυτόχρονα συγκινητικό με άφθονες δόσεις αγάπης και περίεργους γευστικούς συνδυασμούς. Πρωταγωνιστούν οι: Έκτορας Γασπαράτος, Κωνσταντίνος Πασσάς και Καλλιρρόη Βελέντζα.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Οι Λουόμενες» στο θέατρο Skrow

Η Κατερίνα Μαυρογεώργη γράφει και σκηνοθετεί μια δραματική κωμωδία για τις καλά κρυμμένες αμαρτίες. Τρεις άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες μοιράζονται ένα χαμάμ, αλλά και τα εσώψυχά τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πρωταγωνιστούν οι: Κατερίνα Λάττα, Νικολίτσα Ντρίζη, Μαρία Πετεβή.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Το Ζαφείρι του Κασμίρ» στο θέατρο OLVIO


Ο Γιάννης Καλατζόπουλος στο νέο του έργο αναζητά τη χαμένη αλήθεια, τη χαμένη κληρονομιά, πολιτιστική, κοινωνική, ιστορική, ανθρωπιστική, ανάμεσα στα αναρίθμητα SMS, like και share του σύγχρονου τρόπου ζωής, πάντα με οδηγό το χιούμορ και την έκπληξη! Παραστάσεις έως τις 7 Ιανουαρίου 2020.
Κερδίστε Προσκλήσεις

Δείτε στην επόμενη σελίδα: Μεγάλες Παραγωγές!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b