MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για τις γιορτές με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Monopoli.gr είναι θεατρικά. Για τις ημέρες των γιορτών εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας προσκλήσεις και δωρεάν εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της χρονιάς!

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Master Class στο θέατρο Δημήτρης Χορν
Monopoli Team

Μυστηρίου – θρίλερ

«Το Τέλειο Έγκλημα» στο Θέατρο Κιβωτός

Ένα από τα κορυφαία ψυχολογικά θρίλερ του συγγραφέα Frederick Knott παρουσιάζεται από την ομάδα naan σε σκηνοθεσία  Φρόσως Λύτρα. Με βασικό στοιχείο τις συνεχείς ανατροπές, το κείμενο συναρπάζει τον θεατή, καθώς μέσα από τη δράση του έργου επιχειρείται να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, εάν τελικά μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο έγκλημα. Πρωταγωνιστούν οι: Λίνα Σακκά, Διαμαντής Καραναστάσης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Δεγαϊτης, Νίκος Ιωαννίδης. Χορεύει η Αναστασία Κελέση.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Δέκα Μικροί Νέγροι» στο θέατρο Νέος Ακάδημος

Το συναρπαστικό αριστούργημα της Άγκαθα Κρίστι και πιο πολυδιαβασμένο αστυνομικό μυθιστόρημα όλων των εποχών σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζι. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο νησί, όπου δέκα φαινομενικά άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι προσκαλούνται να περάσουν ένα σαββατοκύριακο στην έπαυλη ενός μυστηριώδους ιδιοκτήτη. Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Αγγέλου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Βασίλης Ευταξόπουλος, Άρης Λεμπεσόπουλος, Νικόλας Μπράβος, Γωγώ Μπρέμπου, Πολυξένη Μυλωνά, Δημήτρης Ραφαήλος, Φίλιππος Σοφιανός, Τζούλι Τσόλκα
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Έγκλημα στο Orient Express» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Tο συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι σε θεατρική απόδοση του Κεν Λούντβιχ σκηνοθετεί ο Αντώνης Καλογρίδης. Όλα είναι διαφορετικά απ’ ότι δείχνουν, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή. Και όλα καθορίζονται τελικά από το μεγάλο δίλημμα: μπροστά στην φρίκη του φόνου ενός παιδιού, ποια τιμωρία είναι δίκαιη και ηθική, ποιος μπορεί να γλιτώσει από τον θείο και τον ανθρώπινο νόμο…
Πρωταγωνιστούν οι: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μάρω Κοντού, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου, Σόλων Τσούνης, Έρρικα Μπίγιου, Λευτέρης Ζαμπετάκης.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Wilson & Wilson» στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Έργο μυστηρίου, βασισμένο στο αφήγημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε «William Wilson», που πραγματεύεται το θέμα του σωσία, τον διχασμό προσωπικότητας και τις εσωτερικές συγκρούσεις. Ενα mind game όπου η φαντασία και η πραγματικότητα, το λογικό και το παράλογο, αποκωδικοποιούνται και φιλτράρονται, μέσα από τη διαταραγμένη προσωπικότητα του ήρωα. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Νικόλας Βαγιονάκης.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Ψίθυροι» στο θέατρο Δημήτρης Χορν

Το πολύκροτο ντοκουμέντο της Λίλλιαν Χέλλμαν που έγινε ευρέως γνωστό από την ομώνυμη ταινία του 1961, σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Κοέν. Η παράσταση χρησιμοποιεί ως βάση της το θεατρικό κείμενο της Χέλλμαν, αλλά το εμπλουτίζει σημαντικά με τις καταγραφές του πραγματικού γεγονότος που την ενέπνευσε. Πρωταγωνιστούν οι: Μαρίνα Ψάλτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Βάνα Παρθενιάδου, Θανάσης Πατριαρχέας, Βασιλική Κωστοπούλου.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Απρόσκλητος Επισκέπτης» στο θέατρο Eliart

Το κλασικό αστυνομικό έργο που έγραψε η Άγκαθα Κρίστι το 1957 σκηνοθετεί ο Γιώργος Φραντζεσκάκης. Δυνατοί χαρακτήρες, διαρκείς ανατροπές μέσα σε μία ατμόσφαιρα φιλμ νουάρ, οδηγούν στην αποκάλυψη του δολοφόνου ενός άντρα. Πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Ορφανός, Σοφία Μανωλάκου, Αννέτα Παπαθανασίου, Σαράντος Γεωγλερής, Κώστας Ζέκος, Νίκος Καϊνός και ο Γιώργος Φρατζεσκάκης.
Κερδίστε Προσκλήσεις

Δείτε στην επόμενη σελίδα: Έργα Ελλήνων Συγγραφέων 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b