MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Tom in Greece, του Michel Marc Bouchard στη Στέγη

Ψυχολογικό θρίλερ, σπουδή στο πένθος ή, μήπως, ανατομία μιας κλειστής κοινωνίας; Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος σκηνοθετεί το έργο του Michel Marc Bouchard, «Tom in Greece» («Tom a la Ferme») και μας παρασέρνει σε μια τραγικοκωμική αποκάλυψη ψέματος, απώθησης και βίας με φόντο την Ελλάδα του σήμερα, στην Μικρή Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 13/12, Σάββατο 14/12, 21:00, Κυριακή 15/12, 18:00
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107-109
7€ – 15€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Hooverphonic στο Fuzz Live Music Club

Oι Hooverphonic επιστρέφουν για μια μοναδική, μουσική βραδιά γεμάτη από τις επιτυχίες που αγαπά το ελληνικό κοινό στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 14/12, 20:00
Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
30€

ΕΚΘΕΣΗ

Γνωριμία με τον «άγνωστο» Κριστιάν Ζερβός στο  Μουσείο Μπενάκη

Πικάσο, Μιρό, Καντίνσκι, Λεζέ, Τζιακομέτι, Μαγκρίτ, αλλά και Χατζηκυριάκος-Γκίκας, Σκλάβος… Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συναποτελούν τη συλλογή του ελληνογάλλου Κριστιάν Ζερβός και της συζύγου του Υβόν, που αποτελούν και τον κύριο όγκο των εκθεμάτων του Μουσείου Christian Zervos στο Βεζλέ, ένα χωριουδάκι 400 κατοίκων κοντά στη Ντιζόν της Γαλλίας, 60 από τα οποία μεταφέρθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη, αποτελώντας την «καρδιά» της έκθεσης «Christian Zervos & Cahiers d’Art. H αρχαϊκή στροφή».
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 13/12, Σάββατο 14/12, 10:00 – 22:00, Κυριακή 15/12, 10:00 – 18:00
Μουσείο Μπενάκη – Κτήριο Οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, Γκάζι
8€, 4€

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αφιέρωμα στην Ανιές Βαρντά, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος αποχαιρετά την αείμνηστη «γιαγιά της Νουβέλ Βαγκ», με ένα αφιέρωμα στις 10 ταινίες μυθοπλασίας της, από τη δεκαετία του ’50, έως και τη δεκαετία του ’90.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 13/12 έως Κυριακή 15/12
Tαινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κεραμεικός
5€

ΣΙΝΕΜΑ

Δύο Πάπες

Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί σε ένα ερμηνευτικό crashtest, που φέρνει τη δημιουργία του Φερνάντο Μεϊρέλες στις Χρυσές Σφαίρες – 4 υποψηφιότητες – και φυσικά ακόμη πιο κοντά στα Όσκαρ.

Πίσω από τα τείχη του Βατικανού, ο συντηρητικός Πάπας Βενέδικτος (Άντονι Χόπκινς) και ο φιλελεύθερος μελλοντικός Πάπας Φραγκίσκος (Τζόναθαν Πράις) πρέπει να βρουν κοινό έδαφος για να συνεχίσουν την πορεία της Καθολικής Εκκλησίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b